sâmbătă, septembrie 23, 2023
Actualitate

Noi informații despre Incendiu la Secția de Psihiatrie a Spitalului Roman. Poliția a aflat care este adevărata cauză care a provocat acest dezastru

Prima zi din noul an a fost întâlnită cu un incendiu la Secția de Psihiatrie a Spitalului Roman. Incendiul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă. Parterul clădirii și un etaj este inundat de fum puternic. Mulți pacienți și medici au fost evacuați, iar alții au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Un teribil incendiu a izbucnit chiar în prima zi din noul an în Secţia de Psihiatrie a Spitalului Municipal Roman. Un etaj este învăluit în fum. Şaptesprezece pacienţi au fost salvați la timp de către pompieri. De asemenea, un infirmier, doi pacienți și un medic cu intoxicaţii cu monoxid de carbon au fost transportați de urgență la Centrul de Primiri Urgenţe Roman.

“Doi pacienţi şi două cadre medicale (un medic şi un infirmier) au fost transportaţi la CPU Roman de către ambulanţele SMURD. Aceştia au suferit uşoare intoxicaţii cu monoxid de carbon. Şapte pacienţi au fost transportaţi la Spitalul de Psihiatrie “Sf Nicolae” Roman din municipiul Roman, iar alţi opt pacienţi au fost mutaţi în saloanele de la parterul clădirii”, informează Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ.

Motivul incendiului este o țigară aruncată

Prin urmare, conform ISU Neamț incendiul este provocat probabil din cauza unei țigări. Astfel, o persoană a fumat într-un loc nepermis și a aruncat fără nici o grijă o țigară. Iar acum este pornit Planul Roşu de Intervenţie la nivelul judeţ.

Noii informații despre Incendiu la Secția de Psihiatrie a Spitalului Roman. Poliția a aflat care este adevărata cauză care a provocat acest dezastru

Reamintim, pompierii au fost chemați la acest incendiu aproximativ la ora 03:00, printr-un apel la numărul 112. La Secţia de Psihiatrie a Spitalului Municipal Roman din strada Speranţei s-au deplasat pompieri din Detaşamentul Roman. De asemenea, la fața locului au mai ajuns și ambulanţe SMURD şi voluntari din cadrul SVSU Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *