joi, septembrie 28, 2023
Monden

S-a aflat adevărul! Ce studii are Andra Măruță ? Artista recunoaște ce pasiune a avut în tinerețe

Mulți se întreabă ce studii are cu adevărat Andra Măruță. Dacă soțul ei, Cătălin Măruță și-a făcut studiile la Facultatea de Drept, despre studiile artistei nu se cunoaște prea multe. Dar presa a aflat unde a învățat și ce profesie a dorit să îmbrățișeze.

Andra Măruță este cunoscută datorită talentului și succesului în lumea muzicii. Este un nume sonor, iar piesele ei sunt cunoscute de toți românii. Pe parcursul anilor a avut o mulțime de hit-uri care i-a dus faima în țara noastră, dar și peste hotare.

Ce studii are Andra Măruță ?

Andra Măruță a mărturisit că a absolvit Facultatea de Pedagogie Muzicala din cadrul Universității Spiru Haret. Astfel, într-o bună zi o putem vedea și în calitate de profesoară, care va transmite pasiunea pentru muzică la mai mulți elevi. Puțini fani știu că și-a dorit cu adevărat să devină profesoară, dar viața a adus-o pe scenă și a devenit un exemplu pentru mulți începători.

“Acum am posibilitatea ca, într-o zi, să mă pot dedica și laturii pedagogice. Știu că acest moment va veni și mă gândesc cu bucurie la viitorii mei elevi, cărora vreau să le transmit pasiunea mea pentru muzică.”

Înainte să ajungă la o facultate, Andra Măruță a absolvit Liceului Economic „A.D. Xenopol” și își amintește cu drag de anii de liceu. S-a căsătorit cu Cătălin Măruță în anul 2008 și împreună au doi copii frumoși.

S-a aflat adevărul! Ce studii are Andra Măruță ? Artista recunoaște ce pasiune a avut în tinerețe

Andra Măruță se poate lăuda cu o familie de invidiat, iar scandalurile stau de parte de ei. Este o familie exemplu pentru mulți români și se poziționează ca cea mai populară, pentru că presa stă mereu cu ochii pe ei ca să descopere noi detalii. Recent, despre vedetă au fost scrise mai multe articole, precum că este însărcinată.

3 comentarii la „S-a aflat adevărul! Ce studii are Andra Măruță ? Artista recunoaște ce pasiune a avut în tinerețe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *