sâmbătă, septembrie 23, 2023
Monden

Alexia Eram, fiica Andreei Esca este independentă de părinți și la 20 de ani se întreține singură. De unde îi vin banii în cont?

Alexia Eram se mândrește mult cu mama sa celebră, care apare aproape zilnic la Știrile Pro TV. Dar acum se poate lăuda nu doar cu o mama cunoscută, dar și numele ei, care este destul de sonor în România. Fiica prezentatoare se întreține singură de câțiva ani și presa a aflat de unde îi vin banii în cont.

Alexia Eram încă din 2016 a deschis un canal de YouTube și postează săptămânal în el. Acum a acumulat aproximativ 200.000 de urmăritori, care așteaptă video-uri legate de frumusețe, modă și diferite provocări. Tânăra acum se bucură de o popularitate în rândul adolescenților și toți își doresc să devină ca ea.

De unde primește bani lunar fiica Andreei Esca?

Prin urmare, vlogherița a ajuns să câștige bani din această activitate, iar multe site-uri spun că în contul ei ajunge 500 sau 1.500 de dolari. Acești bani se datorează sutelor și miilor de vizualizări sub toate vlog-urile ei. Știe să muncească singură și să ajungă cât mai departe, dacă își propune ceva serios.

Alexia Eram, fiica Andreei Esca este independentă de părinți și la 20 de ani se întreține singură. De unde îi vin banii în cont?

De asemenea, se mai poate lăuda cu o pagină de Intagram bine dezvoltată. De acolo vin mai mulți bani, pentru că a acumulat mai mult 600.000 de fani, care așteaptă zilnic noutăți din viața ei. Pe pagina ei de Intagram putem observa lunar postări cu diferite reclame la produse cosmetic, haine, colaborări cu brand-uri. Chiar au fost observate postări cu firma Navitique.

Astfel, la vârsta de 20 de ani tânăra primește în cont banii din YouTube și din publicitatea din Intagram. Se poate mândri că deja a ajuns independent și își poate permite o viață luxoasă fără ajutorul părinților. Alexia Eram știe să muncească, pentru că chiar de la 16 ani a avut un job și lucra într-o cafenea din greu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *