joi, noiembrie 30, 2023
Monden

Divorțul anului! Oana Roman și Marius Elisei au luat o decizie serioasă în anul 2021. Și-au anunțat despărțirea chiar după Revelion. Care este motivul?

Anunțul care a ridicat tot showbiz-ul românesc în aer. Oana Roman și Marius Elisei au luat o decizie serioasă chiar după sărbătorile de iarnă. Au hotărât să se divorțeze și anunțul este oficial. Se pare că nu mai există cale de întoarcere și în noul an au pus punct relației.

Oana Roman și Marius Elisei în ultima perioadă au avut o relație plină cu probleme și au avut multe neînțelegeri în cuplu. Certurile au devenit mai tensionate în timpul sărbătorilor de iarnă și acum nici măcar nu își mai vorbesc. Au luat o hotărâre chiar la începutul anului 2021 ca să divorțeze. Iar motivul este nenumăratele certuri din familie.

Vedeta a mărturisit fanilor că au luat o decizie finală și tatăl fetiței sale a plecat din casă. Nu se mai numesc un cuplu în anul 2021. Mai mult, Marius Elisei a luat și firma la care cei doi au lucrat o perioadă și au pus multe speranțe. Se cunoaște că firma în acte a fost scrisă dup numele fostului soț.

Oana Roman și Marius Elisei se despart

Astfel, cei doi au de clarificat multe detalii legate de divorț. Cu toate că, la moment, au o relație urâtă, sunt nevoiți să rezolve mai multe probleme. Mai mult, trebuie să stabilească și ce fac cu singurul copil pe care îl au împreună. După ce vor ajunge la un numitor comun, fostul cuplu va începe o nouă viață, dar separat.

”Deznodământul acesta va fi doar că nu știu sub ce formă și când. (despre divorț). Din punctul meu de vedere nu, și nici din al lui. Am ajuns împreună la concluzia că nu mai există șanse de împăcare și e mai bine așa pentru amândoi!”

Divorțul anului! Oana Roman și Marius Elisei au luat o decizie serioasă în anul 2021. Și-au anunțat despărțirea chiar după Revelion. Care este motivul?

Așadar, decizia este luată și nu o să se mai împace. Cu toate că au avut multe momente dramatice în cuplu și s-au despărțit de nenumărate ori. De data asta hotărârea nu o se mai schimbe conform spuselor vedetei. Fanii sunt dezamăgiți de acest anunț și se așteptau la o noutate mai bună. Nu s-au gândit că vor divorța chiar la începutul noului an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *