joi, septembrie 28, 2023
Lifestyle

Top 10 cele mai bune comedii. Toți care au privit aceste filme au râs în hohote

Fiecare preferă să vizioneze un film bun. Uneori vrem un horror, iar alteori o comedie. Mai jos am adunat o colecție de filme care au fost apreciate cu note mari de către experți. Vei râde cu lacrimi la ele, pentru că sunt unice și grozave.

Marele Stan

O comedie americană despre un agent imobiliar escroc, care a fost pedepsit de justiție cu ani de pușcărie. Acesta mai are jumătate de an până a fi închis, și decide să se pregătească pentru viața din penitenciar.

Marea mahmureală

Patru prieteni pleacă în Las Vegas pentru a organiza petrecerea burlacilor. Unul din ei îi droghează pe toți. Trei din ei se trezesc dimineața și nu mai țin minte nimic. Problema e că a dispărut mirele, iar ei încearcă să-și reamintească seara plină de peripeții și să-și găsească prietenul.

Noi suntem familia Miller

Un drug dealer este dator cu o sumă mare de bani, iar pentru a o întoarce, trebuie să plece în Mexic pentru a trece vama cu contrabandă. El adună câțiva cunoscuți, pentru a se deghiza drept o familie. Călătoria nu trece fără peripeții.

Top 10 cele mai bune comedii. Toți care au privit aceste filme au râs în hohote

Top 10 cele mai bune comedii

Hoți de geniu

Doi lucrători (o femeie și un bărbat) al companiei Loomis, decid să o jefuiască. După o pregătire necalitativă, se apucă de treabă, însă nu totul merge conform planului lor.

Trage tare și te scoți

Filmul este bazat pe o istorie adevărata despre un grup criminal din Miami Sun Beach. care erau învinuiți în răpiri, escrocherie, torturp și uciderea câtorva victime.

Deadpool

O comedie despre un super erou care a obținut unele puteri supranaturale în urma unor experimente asupra lui. Protagonistul periodic vorbește cu spectatorul, spunând câte o glumiță bună.

Top 10 cele mai bune comedii. Toți care au privit aceste filme au râs în hohote

Top 10 cele mai bune comedii

Superbad

Seth și Evan sunt prieteni din copilărie. Dar deja sunt maturi și planifică să plece la învățat în orașe diferită. Așa că lor le rămâne ultima petrecere pentru a se distra și a seduce fete. Oare cum va fi ultima lor petrecere?

21 Jump Street – O adresă de pomină

Tocilarul Morton Schmidt și macho Greg Jenko se urau reciproc la școală. Dar iată că au ajuns să învețe la Academia de Poliție și au devenit cei mai buni prieteni. Astfel, au misiunea de a se întoarce la școală în calitate de elevi, pentru a prinde dealerul de droguri.

Top 10 cele mai bune comedii. Toți care au privit aceste filme au râs în hohote

Harold & Kumar merg la White Castle

O istorie a doi prieteni, obosiți de tocit, decid să se ducă la fast-food White Castle. Totul începe liniștit, însă până la urmă, plimbarea lor se transformă într-o adevărată aventură.

Johnny English

Johnny English este o parodie a filmului ”James Bond”. Protagonistul este un agent secret incompetent care încearcă să facă față misiunii. Totul are un caracter satiric, ceea ce face acest film grozav.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *