miercuri, septembrie 27, 2023
Monden

Andreea Bănică recunoaște adevărul despre operațiile estetice. A apelat sau nu artista la intervenții chirurgicale?

Andreea Bănică recunoaște adevărul despre operațiile estetice și povestește în detalii dacă a apelat sau nu la un chirurg. Artista este sinceră ca niciodată și vrea să pună punct la toate discuțiile legate de înfățișarea ei. Nu mai suportă hate-ul care este aruncat zilnic în direcția ei.

Andreea Bănică este cunoscută în întreaga României și iubește să fie în centrul atenție. Cântăreața are tot ce și-ar putea dori o femeie de la viață. Are o carieră de succes, un soț iubitor și doi copii fantastici. Cu toate acestea, viața ei este afectată de hate. Unii urmăritori o învinuiesc pentru faptul că a apelat la o mulțime de operații estetice.

Adevărul despre operațiile estetice făcute de Andreea Bănică

Prin urmare, are 42 de ani și la această vârstă se poate mândri cu un corp ca tras prin inel și un ten lipsit de imperfecțiuni. Iar fanii nu înțeleg de ce este așa de frumoasă și chiar i-au cerut fotografii înainte de operațiile estetice. Această rugăminte a enervate-o pe vedetă și a insistat să pună punct pe acest subiect cu câteva declarații.

Andreea Bănică recunoaște adevărul despre operațiile estetice. A apelat sau nu artista la intervenții chirurgicale?

Andreea Bănică a scris pe pagina sa de Instagram că niciodată nu a apelat la un doctor estetician ca să-și schimbe ceva în înfățișarea ei. Mai mult, poate fi văzută de orice doctor și el o să confirme că nu a apelat la intervenții. Cântăreața a menționat că în ziua de azi sunt foarte multe femei operate și este greu să găsești măcar una fără silicoane sau fără buze mărite.

”Deja asta sună a răutate! Oricând vreți, sunt dispusă să mă vadă orice doctor estetician să vă spună ceea ce nu vreți să auziți. Probabil că într-o lume plină de femei operate (bravo lor) e greu să se mai găsească câte una neoperată!”

Andreea Bănică recunoaște adevărul despre operațiile estetice. A apelat sau nu artista la intervenții chirurgicale?

Vedeta a mai continuat cu idea că este foarte mândră că are 42 de ani și nu a apelat la nici o clinică ca să-și corecteze ceva. Are o frumusețe rară și foarte mult influențează și genele. Cu toate acestea, are grijă la ce mănâncă și în ce cantitate. Duce un stil de viață sănătos și machiajul o ajută foarte mult.

”Când voi intra și eu în rândul celor operate ce o să mai spuneți? Nu am operații și sunt tare mândră că am ajuns la 42 de ani așa frumos și simplu.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *