joi, noiembrie 30, 2023
Monden

Cleopatra Stratan dezvăluie cum a început povestea de dragoste cu Edward Sanda. Detalii mai puțin cunoscute despre noul cuplu

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează un cuplu foarte frumos și relația lor evaluează natural. Deja sunt logodiți și sunt siguri că vor petrece restul vieții împreună. Cu toate că mulți români și moldoveni știu de relația lor, nu știu cum a început cu adevărat povestea lor de dragoste.

Cântăreața a dezvăluit mai multe detalii legate de dragostea lor. Povestește când s-au cunoscut prima dată, ce emoții a avut și cum s-a transformat simpatia lor într-o adevărată dragoste. Cuplul lor a trecut prin mai multe etape importante.

Cum s-au cunoscut pentru prima dată?

În cadrul unui interviu artista menționează ca la văzut pentru prima dată la un concert din Caracal în anul 2014. Cleopatra Stratan avea doar 11 ani, Edward Sanda avea vârsta de 16 ani. Au reușit să facă și o fotografie. Se pare că din acea clipă a început să-l iubească, dar nu a vorbit despre sentimentele ei.

”Pe 1 iunie 2014 am avut un concert la Caracal, organizat de primăria orașului, la care am cântat cu tata, live. Înainte de a intra pe scenă, stând în culise, aud pe un băiat cântând piesele lui Smiley, gândindu-mă că e chiar el acolo. Ce să vezi că, acel “Smiley” era bărbatul vieții mele – Edward Sanda, care, atunci avea 16 ani, iar eu 11. Mișto, nu? După concert, am făcut și o poză împreună.”

Următoarea întâlnire a fost în anul 2018, pe atunci cei doi își construiau cariera muzicală și lansau diferite piese. Nici atunci vedeta nu spera la o relație, pentru că Edward Sanda forma un cuplu cu o altă fată. Cu toate acestea, nu ezita să întrebe mai multe detalii despre artist.

”Anii au trecut, iar soarta a vrut ca noi doi să ne revedem într-o zi de miercuri, pe 7 februarie 2018 când am plecat cu tata cu avionul – în ziua aceea speciala – la București, ca să mai înregistrez odată piesa “Te las cu inima” la Famous Production. Deci, în timpul înregistrărilor, l-am întrebat pe Shandree – producătorul, chestii despre Edward, știind că face parte din echipa lor. Peste 10 minute, pe ușă intră chiar el, îmbrăcat într-un palton bej, cu freza și barba perfectă și cu un zâmbet până la urechi din secunda în care m-a văzut.”

Cleopatra Stratan dezvăluie cum a început povestea de dragoste cu Edward Sanda. Detalii mai puțin cunoscute despre noul cuplu

Povestea de dragoste Cleopatra Stratan și Edward Sanda 

Peste o perioadă, din nou s-au văzut și atunci a început relația lor. S-au îndrăgostit și se comportau ca un cuplu chiar din prima zi. Cleopatra se topea după Edward, iar băiatul era fericit că putea petrece timpul cu ea. Peste o perioadă scurtă au declarat oficial că sunt împreună.

”Pe 19 decembrie am petrecut la studio – cu colegii și prietenii de gașcă – ziua unei colege și ultima ei zi de muncă la Famous, seară care a culminat începutul relației noastre.

În seara aia ne-am comportat că un cuplu, deși nu eram, am dansat și stat împreună peste tot. Tot el m-a condus până la hotel, iar pe drum l-am întrebat din vorbă în vorbă, cum e el într-o relație, mai romantic sau mai rece…Si cu fiecare discuție realizam că semănăm foarte mult la suflete. I-am luat un cadou de Crăciun, un calendar 2020 cu pozele noatre la fiecare lună.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *