joi, septembrie 28, 2023
Monden

(FOTO) Dorian Popa a publicat o imagine în care se vede clar câți bani face pe YouTube. Oamenii au rămas cu gurile căscate după ce au văzut captura de ecran

Dorian Popa este cunoscut în România nu doar pentru piesele lui, dar și pentru vlog-urile pe YouTube. Dacă de la început primea niște bănuți pe această platformă, acum se poate lăuda cu cifre enorme. Chiar artistul a publicat o captură de ecran unde clar se vede care este venitul adevărat din video-urile publicate lunar.

Dorian Popa este cunoscut în România datorită pieselor, dar și video-urilor postate pe YouTube. În acest fel, s-a obișnuit cu o doză de hate sub fiecare vlog. A primit mai multe atacuri precum că face videochat sau participă în diferite filmări pentru adulți. Artistul s-a săturat de comentariile răutăcioase și a decis să demonstreze care este adevăratul lui venit din YouTube.

Câți bani face Dorian Popa pe YouTube?

Prin urmare, vedeta vrea să închidă gura oamenilor care îl judecă că nu muncește și primește bani din surse necurate. Astfel, putem vedea o captură de ecran făcută chiar de Dorian Popa, unde clar se vede despre ce sumă este vorba. Pentru 21,8 milioane de vizualizări, artistul primește 10.092 de dolari într-o singură lună.

Această sumă se datorează faptului că este foarte activ pe această platformă și nu trece o săptămână fără măcar un video publicat. Nu trebuie să uităm că vlog-urile conțin și publicitate suplimentară, care poate să-i mărească veniturile considerabil. De asemenea, mai participă la diferite concerte și evenimente private care îi aduce și mai mulți bani.

(FOTO) Dorian Popa a publicat o imagine în care se vede clar câți bani face pe YouTube. Oamenii au rămas cu gurile căscate după ce au văzut captura de ecran

Așadar, Dorian Popa demonstrează că muncește foarte mult și este destul de deschis cu fanii. Iar la capitolul bani lucrurile merg foarte bine, mai ales că recent și-a cumpărat o mașină în valoare de 120.000 de euro. Astfel, nu are nevoie de videochat sau de filmări în filme pentru adulți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *