joi, noiembrie 30, 2023
ActualitateMonden

(FOTO) INNA a publicat imagini de pe patul de spital! Cântăreața a avut de suferit într-un accident. Cum se simte chiar acum?

INNA vine cu imagini de pe patul de spital și a speriat teribil fanii. Artista mărturisește mai multe detalii despre sănătatea ei și în ce accident a adus-o la spital. Se pare că începutul anului 2021 începe cu surprize pentru INNA și va fi nevoită să respecte niște recomandări ale medicilor.

Câteva ore mai târziu cântăreața publică un video pe pagina sa de Instagram, unde clar se vede că este pe patul de spital și are probleme cu mâna dreaptă. Urmăritorii au învăluit-o în întrebări și s-au îngrozit când au văzut-o imaginile. Astfel, chiar de la începutul anului vedeta este însoțită de ghinion.

Ce a pățit INNA chiar de la început de an?

Din captura de ecran putem observa că este îmbrăcată în alb și filmează chiar din spital. A transmis un mesaj scurt, care se traduce ca „Cea mai tâmpită cădere”. De asemenea, INNA mărturisește că nu a fost suficient de atentă și a căzut de pe trotineta electrică. Astfel, după acest accident a avut nevoie de îngrijiri medicale.

(FOTO) INNA a publicat imagini de pe patul de spital! Cântăreața a avut de suferit într-un accident. Cum se simte chiar acum?

Video-ul publicat pe Instagram a acumulat 164.922 de vizualizări în doar câteva ore. În acest fel, mai putem video-ul de câteva secunde a adunat și 615 comentarii. Toți urmăritorii au întrebat ce s-a întâmplat și îi doresc cât mai repede să își revină. Din fericire, acum se simte bine și este sub supravegherea profesioniștilor.

Reamintim, vedeta este extrem de cunoscută în România și este considerată cel mai bogat artist din țară. Cântăreața a cucerit România, dar și mai multe țări din UE datorită pieselor ”Cola Song”, ”Ruleta”, ”Iguana”, ”Hot”, ”Sun is Up” și multe alte hit-uri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *