joi, noiembrie 30, 2023
Actualitate

Un adolescent de 15 ani și-a omorât mama. Imaginile tulburătoare au fost surprinse de o cameră de supraveghere

O crimă șocantă a avut loc în acest weekend. Un băiat de 15 ani și-a omorât mama în bătaie. El a fost acuzat de crimă după ce incidentul a fost surprins de o cameră video de supraveghere din apropiere. Poliția a anunțat, într-un comunicat de presă, că totul a avut loc în McKinney, Texas.

În jurul orei 01:00, duminică, tatăl adolescentului a ajuns acasă și a găsit-o pe soția să, Stacy Ellen Barney, 50 de ani – moartă. Plin de durere și șoc, a sunat la poliție pentru a îi anunța, relatează CNN.

Adolescentul care și-a omorât mama

După sosirea polițiștilor, au anchetat cazul și au verificat camerele video de supraveghere din apropiere. Cadrele pe care le-au văzut, i-au tulburat pe toți. Au spus că nu s-au mai ciocnit cu astfel de cazuri de violență. În imagini se vedea cum adolescentul de 15 ani o bătea pe femeie.

Video a fost preluat de pe canalul de YouTube CBSDFW.

Băiatul de 15 ani a fost plasat în arest preventiv, în orașul McKinney, care se află la aproximativ 60 km nord de Dallas. Este posibil că adolescentul are tulburări psihice, acesta fiind motivul agresiunii violente în adresa familiei.

”Inimile noastre sunt alături de familia victimei în acest moment extrem de dificil” se mai relatează în comunicatul poliției McKinney. Se mai precizează că ancheta în acest caz este în curs și va fi examinată în timpul apropiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *