joi, noiembrie 30, 2023
Monden

Alina Eremia a dat de pământ cu toți artiștii din România! Vedeta primește sume colosale în cont doar pentru un singur concert

Alina Eremia este cunoscută ca actriță, dar și în calitate de cântăreață. Vedeta a muncit mult până să devină populară și a avut o cale lungă până la scena muzicală. Acum se poate lăuda cu o carieră de invidiat și cu niște sume colosale pentru un singur concert. Orice artist din România o poate invidia.

Alina Eremia și-a creat un nume popular datorită serialului ”Pariu cu viața”, de pe Pro TV și dup difuzarea telenovelei muzicale ”O nouă viață”, care a apărut pe postul de televiziuni Acasă TV. Cu toate că cântă de mică, a devenit cunoscută în calitate de actriță și doar peste ani a început cariera muzicală.

Câți bani primește pentru un concert Alina Eremia?

Mai întâi de toate a fost văzută în trupa ”LaLa Band”, iar mai apoi a venit cu un proiect solo. Care a prins foarte bine la public și acum scoate hit-uri după hit-uri. Astfel, a ajuns la succesul dorit și dacă cineva vrea să o vadă la un concert, trebuie să scoată din buzunar 2000 sau 3000 de euro pentru 45 de minute.

De asemenea, prețul poate crește dacă este vorba de un eveniment privat. Artista cere așa sume pentru că lucrează cu profesioniști și acești bani sunt împărțiți cu întreaga echipă. În schimb, cei care sunt prezenți în timpul concertului se pot bucura de melodii frumoase și voce Alinei Eremia.

Alina Eremia a dat de pământ cu toți artiștii din România! Vedeta primește sume colosale în cont doar pentru un singur concert

În perioada pandemiei artista a avut de suferit financiar, pentru că multe concerte au fost anulate. Dar a reușit să supraviețuiască cu ajutorul rețelelor de socializare și contractelor de publicitate. De asemenea, a mai avut câteva colaborări și a scos piese frumoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *