marți, decembrie 5, 2023
Monden

(FOTO) Anunț surpriză! Emily Burghelea este însărcinată! A ascuns burtica timp de 7 luni. Câte kilograme a adăugat în plus?

Emily Burghelea a făcut marele anunț câteva ore mai târziu! Poartă sub inimă un copilaș și a ascuns sarcina timp de șapte luni. Fanii au rămas cu gurile căscate când au văzut prima fotografie cu burtica ei de graviduță. Nimeni nu s-a gândit că poate fi însărcinată!

Emily Burghelea a ridicat tot showbiz-ul românesc în aer cu anunțul că este însărcinată! Mai mult, a publicat o fotografie cu burtica de graviduță și se vede clar că vedeta a ajuns în luna a șaptea. Astfel, pentru prima data povestește mai multe detalii despre prima sarcină.

Prima fotografie cu burtica vedetei

Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” menționează că pe parcursul sarcinii nu are pofte și a adăugat doar 7 kg. Este în al treilea trimestru și e destul de pretențioasă la mâncare. Se simte foarte bine și în primul trimestru nu a avut senzații de vomă sau dureri de cap.

Anunț surpriză! Emily Burghelea este însărcinată! A ascuns burtica timp de 7 luni. Câte kilograme a adăugat în plus?

Sarcina decurge frumos și chiar în luna a șasea era pe pârtie. Astfel, putem să ne dăm seama că nu are nici o problemă de sănătate, iar copilul se simte bine în burtica ei. Abia așteaptă să apară bebelușul pe lume și deja pregătește fiecare lucru pentru noul născut.

„Am luat doar 7 kg până acum, sunt în prima zi din cel de-al 3-lea trimestru, nu am pofte absolut deloc, dimpotrivă, nu am poftă de mâncare mai deloc, sunt foarte pretențioasă la mâncare, nu am avut grețuri, stări de rău, la 6 luni eram pe pârtie.”

Iubitul blondinei este topit după copil și vorbește în fiecare seară cu bebelușul. Se pare că va fi un tătic responsabil și iubitor. De asemenea, Emily Burghelea mai adaugă că a ținut sarcina în secret de toată lumea ca să își păzească copilul de energia rea.

„Andrei este înnebunit, cred că va fi un tătic foarte responsabil. Vorbește cu bebelușul în fiecare seară, este topit! Îmi spune că este tot ce și-a putut dori vreodată.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *