joi, septembrie 28, 2023
Actualitate

(VIDEO) ÎPS Teodosie chiar în timpul slujbei a căzut pe scări. Detalii uluitoare care au apărut la iveală după incident

ÎPS Teodosie a fost surprins într-o ipostază neobișnuită. A căzut pe scări chiar în timpul slujbei. Creștinii prezenți acolo, au rămas fără cuvinte. Imagini uluitoare cu Arhiepiscopul Tomisului.

Acest incident a avut loc pe scările Catedralei „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”. Se pare că Arhiepiscopul a pierdut echilibrul și a căzut. De asemenea, se presupune că acesta nu se simțea bine în timpul slujbei, și din acest motiv a căzut.

Incidentul a fost surprins de cameramani. Și se vede clar cum ÎPS Teodosie a căzut chiar lângă enoriași. Aceștia au observat asta și rapid au reacționat. A fost ajutat să se ridice și slujba a continuat, de parcă nimic nu s-a întâmplat.

Imagini uluitoare în timp ce ÎPS Teodosie cade în timpul slujbei

Este important de menționat că la Catedralei „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” au sosit mai multe cisterne care urmau să alimenteze sticlele cu aghiasmă. Imaginile le puteți vedea cu ușurință în video-ul atașat în știre. Calitatea video-ululi nu este una foarte bună, pentru că este filmată cu telefonul de pe un televizor.

Reamintim că ÎPS Teodosie vrea să facă slujba de Bobotează cu orice preț, întrucât crede că doar prin rugăciune putem scăpa de coronavirus. Mai mult, a declarat că slujbele pe timp de pandemie ar trebui să fie mai multe decât de obicei, pentru a trece mai repede peste situația creată de pandemie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *