sâmbătă, septembrie 23, 2023
Monden

Delia Matache suferă de o boală foarte rară. Foarte puțini fani cunosc despre acest lucru

Delia Matache este cunoscută datorită pieselor pe care le lansează în fiecare an. Artista se poate mândri cu o carieră deosebită, dar zilele ei sunt întristate din cauza unei boli extrem de rare. Foarte puțini urmăritori cunosc despre aceste detalii din viața cântăreței.

Pe contul Deliei de Instagram, vedeta a mărturisit că suferă de o boală extrem de rară.  Mai exact, este vorba de misofonie. Această boală este cunoscută ca sindromul sensibilității la sunete. Cu toate că nu multă lume cunoaște despre această afecțiune, artista este una dintre persoanele care suferă.

Care sunt simptomele acestei boli

Mai trebuie de menționat că stadiul în care se află boală este unul avansat, deoarece artista spune că poate face niște crize destul de puternice. Ea mărturisește că simptomele se declanșează prin stări de anxietate. Astfel, foarte puțini oameni cunosc despre provocarea prin care trece vedetă zi de zi. 

Delia Matache deține una din cele mai luxoase mașini din România. Jurata iUmor a scos bani grei din buzunar ca să obțină un bolid de lux

Mai trebuie de menționat că misofonia se declanșează la auzul unor sunete cum ar fi fluieratul, mestecatul, căscatul sau chiar respiratul. Toate aceste sunete sunt deranjante pentru Delia, ea nu o data a recunoscut că poate sta în casă doar pentru faptul că suferă de această boală.

Delia Matache povestește că viața de vedetă o afectează din mai multe puncte de vedere. Mulți oameni cred că dacă ești un om popular, trebuie să acorzi fiecărui om atenție, indiferent de ce dispoziție ai. Chiar artista recunoaște într-un interviu despre momentele dificile legate de viața publică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *