joi, noiembrie 30, 2023
Monden

Imagini unice cu Andreea Marin la 20 de ani! Cum arăta prezentatoarea la început de carieră?

Andreea Marin este cunoscută datorită emisiunii „Surprize, surprize”, difuzată în anii 1999-2007 pe canalul de televiziune TVR. Este considerată una din cele mai bune moderatoare din România și acum se poate mândri cu faptul că fiecare român măcar o data a văzut-o la TV

Prezentatoarea a publicat o fotografie unică, care a fost făcut 25 de ani în urmă. Mai mult, este o imagine de colecție și moderatoarea se mândrește că are atâți fani, pentru că unul din telespectatorii fideli, i-a trimis această fotografie specială.

Imagine de colecție cu Andreea Marin făcută 25 de ani în urmă

Înainte să modereze emisiunea „Surprize, surprize”, Andreea Marin prezenta știrile TVR. Astfel, cineva a surprins într-o imagine începutul carierei. A făcut o postare pe pagina ei de Instagram, unde a lăsat și o descrie. Se pare că este extrem de mulțumită că a parcurs o cale grea până a ajuns populară.

„Acum vreun sfert de secol (la propriu!), la știrile serii la @televiziunearomana. Azi, știu ca @nuexistanusepoate. Mulțumesc pentru imagine unui telespectator fidel!”

Imagini unice cu Andreea Marin la 20 de ani! Cum arăta prezentatoarea la început de carieră?

La moment, moderează emisiunea „Nu există nu se poate”, de la TVR2. În cadrul show-ului aduce oamenii de valoare, care își povestesc viața și greutățile prin care au trecut. Emisiunea este cunoscută în întreaga Românie, iar fanii nu își imaginează acest show fără Andreea Marin.

Dacă pe plan profesional lucrurile merg foarte bine, în viața personală e un pic mai trist. S-a căsătorit cu Cristian Gheorghiță la doar 21 ani și au format un cuplu timp de cinci ani. Mai apoi, a divorțat și a încercat să construiască o relație cu Ștefan Bănică Jr. în 2006. Cei doi au împreună o fiică, dar șapte ani mai târziu au divorțat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *