marți, decembrie 5, 2023
Monden

Loredana Groza șochează din nou! S-a aflat cât costă mașina pe care o conduce. Românii își pierd cuvintele când aud de această sumă

Loredana Groza are un nume sonor în showbiz-ul românesc și lucrează la o imagine de femeie fatală. Vedeta șochează cu ținute de fiecare data când apare la diferite show-uri sau evenimente. La cei 50 de ani poate concura cu orice fată de 20 de ani și se poate lăuda cu un corp extraordinar. Nu doar asta iese în evidență la ea, întrucât a fost văzute de multe ori la volanul uni bolid de lux.

Presa a aflat adevărul despre mașina pe care o conduce și prețul bolidului șochează orice român. Foarte puțini oamenii își pot permite așa lux, dar Loredana Groza crede că o mașină bună poate costa și miliarde. Astfel, femeia a optat pentru un BMW X5, care valorează 50.000 de euro.

Cum arată mașina pe care o conduce Loredana Groza?

Oamenii nu pot face acești bani nici într-o viață, dar artista cu ajutorul talentului a acumulat o avere și banii pentru această mașină au fost dați cu ușurință. Femeia are nevie de confort la volan și siguranță, iar un BMW X5 poate oferi și mai mult. Este un bolid de lux, care greu se întreține, deoarece te costă o avere ca să-l repari.

Loredana Groza șochează din nou! S-a aflat cât costă mașina pe care o conduce. Românii își pierd cuvintele când aud de această sumă

Loredana Groza a avut o mulțime de mașini splendide, care au atras atenția pe toate străzile din România. Pe parcursul anilor cântăreața a fost văzută în mașini de clasa C, E și GLE. Astfel, știe ce înseamnă o mașină bună cu adevărat. Femeia nu s-a oprit aici, deoarece exact modelul BMW X5 îl are și tatăl ei.

BMW-ul a fost oferit chiar de artistă pentru tatăl ei iubit, Vasile Groza. Își iubește părinții și vrea ca ei să se bucure de tot ce e mai bun. Loredana este gata să cheltuie mii de euro ca să-i facă fericiți și viața lor să fie ca într-o poveste.

2 comentarii la „Loredana Groza șochează din nou! S-a aflat cât costă mașina pe care o conduce. Românii își pierd cuvintele când aud de această sumă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *