joi, noiembrie 30, 2023
Lifestyle

6 secrete de a uimi bărbatul în pat. Fără îndoială nu va rezista în fața ta

Pentru a menține pasiunea aprinsă într-un cuplu, trebuie să apelezi la niște trucuri. Ele te vor ajuta să-ți seduci iubitul și să ardă de dorința de a te avea. Seduce-l zi de zi cu aceste șmecherii, pentru a avea o relație sănătoasă și de lungă durată.

Îmbracă lenjerie sexy

Cred că este cea mai răspândită metodă de a reaprinde focul dragostei într-o relație. Deși, pare banal, e o metodă eficientă. Bărbații sunt ființe ce se plictisesc repede, iar lenjeria nouă îl va impresiona, și-l va face să te vrea ca niciodată.

Lasă-i un bilețel romantic

Dacă mergi la un duș, încearcă să lași la vedere un bilețel în care îi scrii că îl aștepți. Când îl va citi, va fi impresionat de propunere. Poți să-i scrii un bilețel că îl aștepți la pauza de masă acasă pentru că ți-e poftă de… el, și să-l pui în buzunarul sacoului. Când va ajunge la serviciu și-l va citi, va veni imediat ce se eliberează. Periodic poți să-i mai scrii câte un mesaj obraznic sau indecent.

Nu purta lenjerie

Când planificați o ieșire în oraș la un film sau cină, surprinde-l,  spunându-i că ești fără lenjerie intimă. Va fi pus pe jar când va afla că nu ai nimic pe tine, în afară pantofi pe toc și rochia sexy. Va arde de nerăbdare să o dea jos și pe ea.

Invită-l la o partidă de amor oficială

Planifică din timp un act sexual și anunță-l. Trebuie să o faci oficial, notând în agenda lui că la ora 20:00 are un eveniment planificat acasă. Este important să menționezi formatul în care se va desfășura întâlnirea, ca să-și dea seama sigur despre ce este vorba. Astfel, sigur nu va sări peste acest punct din programul lui.

6 secrete de a uimi bărbatul în pat. Fără îndoială nu va rezista în fața ta
Photo by Maru Lombardo on Unsplash

Mergeți împreună la shopping de lenjerie intimă

Cu siguranță o să-ți găsească ceva potrivit pentru tine. Va alege exact lenjeria în care vrea el să te vadă. Puteți merge împreună și la un magazin specializat pentru adulți și alegeți ceva special ce o să vă placă la amândoi. Noaptea ce va urma, va fi de neuitat.

Dezbracă-te ca el să vadă

Trebuie să te asiguri că ești în câmpul lui vizual atunci când te dezbraci. Dă jos fiecare articol vestimentar rând pe rând. Nu uita să o faci senzual. Iar când te-a observat, zâmbește-i de parcă o faci neintenționat. Poți să mergi la duș, combinând cu un bilețel de mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *