joi, septembrie 28, 2023
Monden

Divorțul anului! Kim Kardashian și Kanye West s-au despărțit după 14 ani de relație. Care este adevăratul motiv al divorțului?

Kim Kardashian și Kanye West vor să divorțeze chiar de la începutul anului. Se pare că faimosul cuplu a luat o decizie sigură și deja vedetele și-au luat câte un avocat. Presa a aflat și adevăratul motiv de ce cei doi au decis să se despartă chiar acum.

După 6 ani de căsnicie și 8 ani de relație, Kim Kardashian și Kanye West au luat o decizie șoc chiar de la început de an. Informația nu a fost confirmată de starurile americane, dar persoanele apropiate spun că nu se mai suportă unul pe altul. Au luat o hotărâre foarte spontană și sunt la câțiva pași de a pune punct relație de 14 ani.

Motivul divorțului dintre Kim Kardashian și Kanye West

Kim Kardashian este pregătită să înainteze actele pentru divorț și a angajat-o pe faimoasa avocată, Laura Wasser. Vedeta vrea să fie înarmată cu tot ce e posibil ca să finiseze mai repede tot procesul legat de divorț. O persoană apropiată fostului cuplu a declarat pentru PageSix că au încercat să ascundă tot de ochii presei, dar până la final nu au reușit.

„Încearcă să păstreze totul cât mai ascuns de presă, dar relația lor s-a terminat. Kim a angajat-o pe Laura Wasser și sunt deja în discuții, pentru a pregăti actele de divorț.”

Cei doi au locuit separat în anul 2020 și Kanye West spune că este sătul de clanul Kardashian. Artistul menționează că soția încearcă să-l țină mereu în casă și o amenință cu un divorț dur. Iar Kim Kardashian nu mai poate suporta comportamentul lui necontrolat datorită afecțiunii de care suferă.

Divorțul anului! Kim Kardashian și Kanye West s-au despărțit după 14 ani de relație. Care este adevăratul motiv al divorțului?

Kanye West a fost diagnosticat câțiva ani în urmă cu bipolaritatea și din acest motiv repper-ul se comportă straniu în unele situații. Conform sursei menționate mai sus, Kim s-a săturat să rabde toate prostiile pe care le face artistul. De la început a încercat să-l ajute, dar a renunțat peste o perioadă.

„S-a ajuns la acest divorț pentru că Kim s-a maturizat foarte mult. Vrea să dea examenul pentru Barou și să devină avocată, este serioasă în legătură cu campania sa de reformare a închisorilor. În paralel, Kanye vorbește despre condidatura la președinția SUA și spune tot felul de prostii, iar ea s-a săturat de asta.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *