joi, noiembrie 30, 2023
Horoscop

Horoscop Mihai Voropchievici. Cele mai insuportabile soacre ale zodiacului. Îți vor mânca și zilele

Horoscop. Maestru Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt cele mai rele soacre ale zodiacului. Aceste declarații au fost făcute în cadrul emisiunii ”Adevăruri Ascunse”. Multe din soacre intervin într-un cuplu și știu să ofere cât mai multe sfaturi. Sunt insuportabile și sunt gata să-ți mănânce și zilele.

Toate aceste informații au fost prezentate pentru la antena3.

Horoscop. Cele mai insuportabile soacre. Zodia Scorpion

Manipulează mai mult decât ai crede. Decizia care o face copilul ei, îi aparține doar ei. Astrele dezvăluie că uneori presează, alteori se comportă moale. Are nevoie să simtă puterea de a controla. Niciodată nu îți va demonstra care este fața ei adevărată. Astfel, trebuie să ai mare grijă cu soacra scorpion. Pentru că un ”război” cu ea, se soldează cu înfrângere.
Horoscop. Cele mai insuportabile soacre. Zodia Rac

Sunt un exemplu bun de urmat, iar nurorile trebuie doar să ia exemplu de la ele. Nu se resemnează cu faptul că nora nu-i va asculta sfatul. Este foarte atentă la bani și mereu face calculele. Astrologii menționează că soacrele din zodia rac au modalități deosebite de a intra în sufletul omului. Iar când o fac, se atașează foarte mult. Curiozitatea este mereu prezentă cu ea, și nu simte disconfort când te pune într-o situație proastă.

Horoscop. Cele mai insuportabile soacre. Zodia Balanță

Balanța se poate caracteriza prin grija de familie și afecțiune. Sunt un pic paranoice și doresc să afle orice detaliu mărunt. Adesea, pun întrebări în plus la care nu vrei să răspunzi. Numerologul, Mihai Voropchievici, menționează că soacrele balanță sunt atente la bani. Iar greșelile pe care le fac, nu le mai repetă. Niciodată să nu ai încredere totală în ele, pentru că nu vei obține beneficii din asta. Câteodată folosesc tehnica manipulării, pentru a obține ceva, dar nu exagerează.
Horoscop. Cele mai insuportabile soacre. Zodia Taur

Nu recunosc faptul că odorașul mamei a crescut. Iar când se căsătorește fac dramă din asta. Tot timpul se învârte în jurul copilului ei pentru a mai petrece timp cu el. Nu suportă singurătatea. Din acest motiv este prezentă des gelozia. Mereu are un plan, pentru a obține beneficii personale. Soacrele care fac mare scandal sunt mame de băieți.

Horoscop. Cele mai insuportabile soacre. Zodia Leu

Caracteristica principală a soacrei leu este curiozitatea. Întreabă absolut tot. Găsește un nod în papură, cât de mic. Vede mereu, mai întâi, părțile negative și apoi pe cele pozitive. Știe să demonstreze că are dreptate. Astrologii menționează că este insuportabilă când nu îi faci pe plac. Iar dacă te cerți, fii sigur că nu vei câștiga în această luptă. Scopul ei este de a-și satisface curiozitatea, indiferent de ce simt alții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *