joi, septembrie 28, 2023
Actualitate

O altă întorsătură la Casa Alba. Donald Trump rămâne singur. Consilierii lui îl părăsesc rând pe rând

Consilierii îl părăsesc pe Donald Trump. Acesta rămâne singur după ce mai mulți membri ai echipei lui și-au dat demisia sau au anunțat că se vor retrage din funcție. Acestea se întâmplă drept consecințe a comportamentului lui Trump în timpul violențelor de la Capitoliu, relatează CNN.

Consilierii îl părăsesc pe Donald Trump

Chiar și una dintre cele mai vechi angajate ale administrației Trump a demisionat. Stephanie Grisham, a început să lucreze pentru Donald Trump încă pe timpul când era doar candidat la alegerile prezidențiale, în 2015. Actual, ea era șefă de cabinet a Primei Doamne Melania Trump. Însă, cu puțin timp în urmă, un responsabil de la Casa Albă a declarat demisia acesteia în urma actelor de violență care au avut loc.

Iar cea mai recentă retragere este a consilierului pentru securitate națională al Casei Albe, Matt Pottinger.

Printre persoanele care au părăsit staff-ul, se numără și Sarah Matthews, responsabilă de relații cu presa. Consilierul de probleme pentru securitate Robert O’Brien, membră a echipei de evenimente Rickie Niceta. A mai plecat și Chris Liddell, adjunctul șefului staff-ului de la Casa Albă.

O altă întorsătură la Casa Alba. Donald Trump rămâne singur. Consilierii lui îl părăsesc rând pe rând

De ce consilierii demisionează?

Toate aceste demisii reprezintă faptul că toate persoanele din împrejurimea lui Trump, nu îl mai susțin în ceea ce face. Protestele violente de la Capitoliu au început în urma discursului susținut de Trump. Ele s-au soldat cu multe persoane cu traume, decese și distrugeri a bunului statului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *