joi, septembrie 28, 2023
Monden

De unde vin banii în contul lui Răzvan Munteanu, soțul Deliei? Bărbatul face bani grei pe spatele artistei

Delia Matache este cunoscută în întreaga Românie datorită talentului și a pieselor de top. Cu toate că fanii o văd strălucind pe scenă, foarte puțini știu cine lucrează în spatele ei. Presa a aflat că Răzvan Munteanu, soțul artistei nu este doar un om de afaceri, dar este și managerul Deliei. Astfel, împreună fac bani grei din concerte.

Foarte puțini cunosc despre relația Deliei cu soțul ei, pentru că nu afișează multe detalii în presă despre cuplul lor. Cu toate acestea, presa a aflat că cei doi nu sunt doar îndrăgostiți, dar și lucrează împreună. Și în anul 2020, pe timp de pandemie, Delia Matache a avut parte de o perioadă extraordinară din punct de vedere financiar.

Cu ce se ocupă Răzvan Munteanu că se poate lăuda cu milioane de euro în cont?

Nu au avut de suferit în tipul pandemiei, din cauza că Răzvan Munteanu are un gust aparte la capitolul afaceri. Bărbatul deține două cluburi în centrul vechi a Capitalei. De asemenea, mai este și partener într-o companie de construcție. Astfel, soțul nu i-a permis să sufere soția lui pe timp de covid-19.

De unde vin banii în contul lui Răzvan Munteanu, soțul Deliei? Bărbatul face bani grei pe spatele artistei

Soțul Deliei a simțit potențial în industria muzicală și acum este managerul artistei. Știe foarte bine să lucreze la imagine, contracte, concerte și la alegerea pieselor. Spune că lucrează cu cel mai bun produs de pe piață și muncește în continuare câteva ore pe zi ca să obțină un rezultat și mai mare.

Cântăreața se mândrește că are un astfel de manager, care ține tot sub control. Are un stil aparte de a face bani și coordonează o echipă excelentă. Se bucură că se poate baza pe soțul ei în orice moment și poate rezolva rapid orice problemă.

“În prezent, mă ocup mai mult de muzică, de cariera Deliei. Îi fac management complet, cu tot ce înseamnă muzică, imagine, contracte, cântări, show-uri TV, alegerea pieselor. Urmăresc doar performanţa şi numărul unu în top. Cum am cel mai bun produs de pe piaţă, mă refer aici la Delia, şi fac totul cu pasiune şi cu dedicare totală, se văd şi rezultatele. Muncesc 10-14 ore pe zi şi am în spate o echipă foarte bună, pe care o coordonez”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *