miercuri, septembrie 27, 2023
Actualitate

Elon Musk l-a depășit pe Jeff Bezos. A devenit cel mai bogat om din istorie. Ce avere are?

Joi, 7 ianuarie 2021, averea lui Elon Musk a fost estimată la 185 miliarde de dolari. Astfel, a devenit cel mai bogat om de pe pământ, relatează Mediafax.

Joi au început să crească semnificativ prețurile acțiunilor Tesla. Acesta a fost motivul care l-a ridicat pe Musk pe primul loc în topul celor mai bogate persoane de pe Pământ. L-a depășit pe Jeff Bezos, averea cărui se estimează la 184 miliarde de dolari. Jeff Bezos plasându-se pe locul întâi din 2017.

Cu cât a crescut averea lui Musk în 2020?

La începutul anului 2020, Elon Musk avea o avere de 27 miliarde de dolari. Pe parcursul anului, acțiunile Tesla au crescut foarte repede , fapt care i-a adus co-fondatorului companiei, un venit de peste aproximativ 150 de miliarde de dolari. Astfel, acesta a devenit cel mai bogat om, dar și a bătut un nou record. A marcat cea mai rapidă ascensiune în topul listei celor mai bogați oameni din istorie.

Prin urmare, valoarea de piață a companiei constructoare de mașini, tesla, a ajuns la cifra de 737,6 miliarde de dolari.

Elon Musk l-a depășit pe Jeff Bezos. A devenit cel mai bogat om din istorie. Ce avere are?

Când a apărut un tweet pe rețeaua de socializare Twitter, în care era scris că Musk a urcat în topul listei, el a răspuns ”Ce ciudat”.

Reamintim că Elon Musk este antreprenor și om de afaceri, fondator al companiei SpaceX și co-fondatorul Tesla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *