joi, noiembrie 30, 2023
Tehnologie

WhatsApp va scăpa de principalul său defect. Ce vor putea face utilizatorii în curând?

WhatsApp va scăpa de principalul său defect. Unul dintre cele mai mari neajunsuri ale aplicației WhatsApp constă în faptul că nu este posibil de lansat aplicația pe mai multe dispozitive concomitent. Un alt defect este lipsa unui client cu drepturi depline pe PC. Astfel, echipa de dezvoltatori Facebook (pentru că messenger-ul aparține companiei Facebook), acum, continuă să lucreze pentru a îndepărta aceste probleme.

O sursă de încredere WABetaInfo, menționează că pentru momentul actual, dezvoltatorii introduc funcția de client cu drepturi depline, în WhatsApp Web. Deocamdată, nu poate fi accesată de utilizatorii de rând, pentru că este în stare de testare beta. Dar, în scurt timp veți putea participa la testare.

Testarea Beta

Când va fi posibilă participarea la WhatsApp Web Beta, în aplicația mobilă va apărea o setare nouă. Aceasta va permite conectarea altor dispozitive. Observa în screenshot, că după conectarea la WhatsApp prin intermediul aplicației sau a utilitarei Web, acestea vor putea fi utilizate independent. Astfel, nu va mai fi nevoie de conectarea smartphone-ului permanent la rețea.

WhatsApp va scăpa de principalul său defect. Ce vor putea face utilizatorii în curând?

Reamintim ca messenger-ul este strâns legat la un dispozitiv anumit și la un număr de telefon. Iar pentru a evita logarea cu nume de utilizator și parolă, această metodă ar fi una ideală pentru utilizarea concomitentă pe mai multe dispozitive.

WhatsApp va scăpa de principalul său defect. Ce vor putea face utilizatorii în curând?

WhatsApp va scăpa de principalul său defect

Despre aceste update-uri se vorbește din anul 2009. Din momentul când a fost lansată aplicația. Pentru momentul actual, WhatsApp permite conectarea unui singur dispozitiv. Chiar și clientul Web nu poate funcționa dacă dispozitivul principal (smartphone-ul) nu este conectat la rețea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *