sâmbătă, septembrie 23, 2023
Lifestyle

Cele mai eficiente metode de a elimina alcoolul din organism. Rezultatul este garantat

Dacă exagerezi cu alcoolul, trebuie sa cunoști câteva reguli pentru a-l elimina rapid din organism. Cea mai intensă mahmureală apare după aproximativ 14-16 ore după ce consumi alcool. De obicei, se soldează cu dureri de cap și stare generală proastă. Mai jos veți vedea câteva metode de a elimina alcoolul din organism și sfaturi cum să-ți ușurezi această stare.

Trebuie să dormi

Somnul este cel mai bun remediu pentru a elimina alcoolul. Trebuie să dormi cât mai mult, pentru recuperarea și revenirea tranzitului stomacal. Ar putea să-ți placă și: 4 trucuri ca să adormi mai repede.

Metode de a elimina alcoolul din organism. Hidratează-te

Consumă cât mai multe lichide. Bea multă apă sau sucuri naturale, preparate acasă.

Vitamina C

Vitamina C este cel mai bun prieten după o petrecere. Te ajută să-ți revii la starea normală, întrucât oferă organismului o doză de energie.

Cele mai eficiente metode de a elimina alcoolul din organism. Rezultatul este garantat

Metode de a elimina alcoolul din organism. Evită cafeaua

Dacă încă mai crezi că această băutură te va ajuta să elimini alcoolul din sânge, greșești amarnic. Ea doar te va deshidrata, ceea ce nu este necesar în așa situații.

Nu evita micul dejun

Deși poți să nu ai poftă de mâncare, dimineața când te trezești, se recomandă de a nu evita această masă. Încearcă să mănânci o banană pentru a restabili nivelul de potasiu și magneziu în sânge. Și o omletă sau pește cu lămâie, pentru a obține proteină și vitamine.

Cele mai eficiente metode de a elimina alcoolul din organism. Rezultatul este garantat
Photo by Eiliv-Sonas Aceron on Unsplash

Fă puține exerciții

Efortul fizic te va ajuta să transpiri și să elimini toxinele din organism. Se va mări cantitatea de endorfină, care este redusă de alcool. Astfel, se recomandă de făcut câteva exerciții fizice sau de ieșit la plimbare.

Desigur puteți recurge și la remediile bine cunoscute, cum ar fi: zeama, borșul, ciorba de burtă și murături. Acestea, la fel, te vor ajuta. Însă efectele diferă de la organism la organism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *