sâmbătă, septembrie 23, 2023
Monden

(FOTO) Oana Roman a demonstrat că are bani! Cum arată vila pe care a cumpărat-o recent și câți bani a costat?

Oana Roman visa foarte mulți ani la o casă și în sfârșit și-a cumpărat vila mult dorită. A optat pentru o locuință spațioasă ca să încapă toată familie ei. Presa a găsit câteva fotografii cu noua locuință și a aflat cât costă de fapt o astfel de vilă.

Vedeta a ales o casă în afara Bucureștiului ca să se bucure de liniște și de aer liber. Vrea să se bucure de viață și pentru asta este gata să plătească orice sumă. Astfel, pentru vila din imagine Oana a plătit 160.000 de euro. Recunoaște că a fost o sumă mult prea mare, dar și-a dorit foarte mult exact această locuință.

Cum arată noua vilă cumpărată de Oana Roman?

Fiica fostului premier Petre Roman a ales o casă în Pipera și fiica ei de 6 ani este înnebunită după atâta spațiu, pentru că înainte de a se muta a locuit într-un apartament din București. De asemenea, Oana Radu își dorește să aducă în această casă și pe mama ei, ca să locuiască împreună.

(FOTO) Oana Roman a demonstrat că are bani! Cum arată vila pe care a cumpărat-o recent și câți bani a costat?

Vila cumpărată de Oana Radu este foarte frumoasă. Vedeta descrie casă ca un loc de vis, care are în jur de 300 de mp, 2 livinguri, 4 dormitoare, terase, garaj și o curte spațioasă de 1.000 de mp. Pe teritoriul case se mai află și o livadă cu  o mulțime de copaci.

(FOTO) Oana Roman a demonstrat că are bani! Cum arată vila pe care a cumpărat-o recent și câți bani a costat?

 

Anul trecut a menționat că mai are un pic de lucru ca să amenajeze casa așa cum își dorește ea. Din fericire, Crăciunul la sărbătorit în noua casă, dar se pare că are mai multe probleme cu soțul ei, Marius Elisei. Cei doi au anunțat chiar de la începutul anului 2021 că vor să divorțeze și afacerea la care au lucrat amândoi rămâne la fostul soț.

„Sunt foarte bucuroasă, chiar este o realizare pentru mine. Mi-am dorit o casă cu mai mult spaţiu ca să stea şi mama cu noi. Dumnezeu m-a ajutat foarte mult, am găsit o casa superbă care are în jur de 300 de mp, 4 dormitoare, 2 livinguri, garaj, terase şi o curte de 1.000 de mp. Avem o livadă frumoasă cu piersici, caişi, meri, dar şi o vie, chiar suntem norocoşi. Ne vom muta acolo în noiembrie pentru că vom face lucrări de amenajare care vor dura două luni. Mama va avea spaţiul ei. Abia aştept să petrecem Crăciunul în casă nouă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *