marți, decembrie 5, 2023
Tehnologie

Gratuit! De astăzi 4 jocuri și 5 aplicații pentru iOS și Android nu mai costă bani

Gratuit aplicații pentru iOS și Android. Aplicațiile și jocurile gratuite de data trecută au fost foarte utile. Astfel, am decis să reînnoiesc lista cu câteva jocuri și aplicații noi. Începând cu ziua de azi, ele vor fi gratuite tot timpul pe platforma Android și iOS. 

Mai jos voi prezenta 2 jocuri și 2 aplicații pentru ”Robotul verde” și 2 jocuri și 3 aplicații pentru ”Măr”.

Gratuit aplicații pentru iOS și Android

Jocuri gratuite pentru Android

Zombie Masters VIP — Ultimate Action Game – shooter în stil de desene animate. Misiunea ta constă de a împușca diferiți zombie (descarcă aici).

Dungeon Shooter: The Forgotten Temple – un shooter mega interesant. Acțiunile se întâmplă sub pământ, iar adversarii vor fi diferiți monștri (descarcă aici).

Aplicații gratuite pentru Android

Knobby volume control — Unique volume widget app – te va ajuta să regulezi nivelul sunetului pentru device-urile conectate la telefon (descarcă aici).

Unit Converter Pro – un conertor foarte util și simplu. Poate converti unități de temperatură, greutate, etc. Are un design foarte minimalist și atrăgător (descarcă aici).

Gratuit! De astăzi 4 jocuri și 5 aplicații pentru iOS și Android nu mai costă bani

Gratuit aplicații pentru iOS și Android

Jocuri gratuite pentru iOS

Modern Magic Ball – un joc distractiv care constă dintr-o sferă magică, care te ajută să procedezi corect pentru a avea un viitor mai bun (descarcă aici).

Break Brick Out — Fun to break – un joc de tip arcade, care constă în distrugerea blocurilor cu ajutorul bilei (descarcă aici).

Aplicații gratuite pentru iOS

My Contact Card – aplicație pentru gestionarea mai ușoară a listei de contacte din telefon (descarcă aici).

wNetTools – aplicație pentru lucru cu rețele (descarcă aici).

C-Time – aplicație care te ajută să-ți folosești timpul util (descarcă aici).

Aceste aplicații și jocuri pentru device-urile mobile sunt interesante și utile. Periodic, când apar altele gratuit, voi reînnoi această listă. Pentru a nu rata, puteți să vă abonați la pagina noastră de Facebook. Acolo apar cele mai noi articole, printre care și cele cu aplicații și jocuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *