joi, septembrie 28, 2023
Horoscop

Horoscop dragoste. Atenție! Cupluri de zodii care nu vor rezista să construiască o relație împreună. Cearta și neînțelegerea vor fi prezente mereu între acești nativi

Horoscop dragoste. Astrologii au prezentat șase cupluri care nu sunt în stare să construiască o relație puternică și de durată. În funcție de zodia ta există un nativ cu care mereu o să te cerți și nu o să ajungi la un numitor comun. În acest articol, vei afla cu ce zodie nu este recomandat să începi o relație.

Horoscop dragoste

Cei de la eva.ro au prezentat șase cupluri care nu vor avea parte de noroc în dragoste, dacă decid să construiască o relație.

Horoscop dragoste. Berbec și Capricorn

Acești doi nativi sunt periculoși unul pentru altul, pentru că nu știu să se asculte și să se respecte. Au probleme la capitolul comunicare și de multe ori se ceartă de la o problemă nesemnificativă. De asemenea, berbecul și capricornul nu sunt compatibili în dragoste din cauza faptului că ambii sunt grăbiți și înflăcărați. Mai mult, sunt gata să se distrugă tot ce îi înconjoară și nu suport să audă critici în direcția lor.

Astrologii menționează că vor avea probleme la educația copiilor, întrucât au viziuni complet diferite asupra vieții. Există cupluri compuse dintre berbeci și capricorni, dar își distrug viețile și trăiesc într-o ceartă continuă.
Horoscop dragoste. Vărsător și Taur

Taurii vor să respecte niște reguli și sunt mai conservați în dragoste, dar vărsătorii vor să experimenteze și să descopere ceva nou. Dacă taurul este mai echilibrat, vărsătorii își pierd mințile la orice petrecere. Acești nativi pot forma un cuplu oribil, pin de probleme și neînțelegeri. Nu pot să rezolve ceva fără a apela la țipete și violență.

În schimb, sunt compatibili în tipul actului sexual, pentru că vărsătorii aduc diversitatea în viața taurilor. Iar cel din urmă se gândește mereu la partener în tipul amorului.
Horoscop dragoste. Gemeni și Pești

Peștii nu reușesc să înțeleagă cum gândesc gemenii. Astrologii spun că peștii au un stil de viață simplu și o gândire limpede, dar gemenii sunt cu capul în nori și își complică viața cu diferite probleme. Peștii au tendința de a renunța rapid la relații toxice, în schimb gemenii nu pot părăsi persoana iubită, chiar dacă simte că nu sunt compatibili.

De asemenea, acești nativi nu se pot înțelege la capitolul financiar, deoarece peștii au nevoie de stabilitate, iar gemenii trăiesc cu ziua de azi și atât.
Horoscop dragoste. Rac și Balanță

Balanța nu se poate descurca cu caracterul puternic deținut de rac. Racii au tendința de ai presa și poate chiar ai agresa verbal. Astrologii spun că acest cuplu poate duce la un final nefericit și ambii parteneri vor rămâne cu răni pe inimă. Mai este cunoscut că balanța este însoțită de logică și informație, iar racii sunt niște firi creative, care nu țin cont de argumente clare.

La capitolul educația copilului apar și mai multe probleme, întrucât mereu nu pot să se înțeleagă ce e mai bun pentru copilul lor. Fătă îndoială sunt periculoși unul pentru altul.
Horoscop dragoste. Leu și Scorpion

Ooo, aici situația este dramatică. Cel mai periculos cuplu din zodiac este leul cu scorpionul. Ambii nativi iubesc atenția și vor să fie apreciați de partener. În așa fel, ambii vor să primească iubire și nicidecum să nu ofere. Mai mult, leul și scorpionul sunt lidere înnăscuți și nu pot accepta că cineva poate avea dreptate.

De obicei, acest cuplu se desparte peste câteva luni. În acest timp reușesc să se rănească și poate chiar, reușesc să facă să sufere și alte persoane din jurul lor.
Horoscop dragoste. Fecioară și Săgetător

Acest cuplu nu poate să existe, deoarece nici fecioarele, nici săgetătorii nu pot să asculte. Sunt puși pe ceartă și ambii sunt foarte geloși. Fecioara vrea să aibă parte de o viața normală de familie, iar săgetătorii sunt gata toată viața să se distreze cu prietenii și să nu aibă nici o responsabilitate.

Banii sunt cea mai mare problemă pentru ei, pentru că unul din parteneri nu aduce nici un ban în casă, iar altul muncește zi și noapte ca să întrețină o viață normală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *