joi, noiembrie 30, 2023
Monden

Loredana Groza minte când spune că nu a apelat la operații estetice. Chirurgul estetician, Victor Topolog aduce argumente care o contrazic

Loredana Groza a mărturisit că nu a apelat niciodată la operații estetice ca să arate mai bine. Însă, chirurg estetician, Victor Topolog vine cu argumente care o contrazic din mai multe puncte de vedere. Loredana Groza spune minciuni despre lipsa intervențiilor

Cântăreața a fost întrebată de nenumărate ori despre operațiile estetice făcute de ea. În sfârșit, a oferit un răspuns clar și a anunțat într-un interviu pentru viva.ro că nu a apelat la nici un truc ca să-și mențină frumusețea. Doar are grijă de corpul ei și duce un stil de viață sănătos.

”Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e.

E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditație… E practica ta zilnică, trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta.”

Ce spune Chirurg estetician, Victor Topolog despre toate operațiile estetice?

Cu toate că este foarte sinceră când vorbește, fanii au prins-o cu minciuna. Chirurg Victor Topolog a făcut o analiză a fotografiilor făcute pe parcursul anilor a cântăreței. Potrivit acestui estetician Loredana Groza a făcut mai multe operații, dar foarte discrete și nu se pot vedea la prima vedere.

Loredana Groza minte când spune că nu a apelat la operații estetice. Chirurg estetician, Victor Topolog aduce argumente care o contrazic

Operațiile au fost făcute în perioada 2018-2019 și medicul descrie până la mici detalii intervențiile pe care le-a făcut artista. Toate aceste informații le oferă într-un video pe YouTube și nu poate înțelege de ce Loredana Groza încearcă să ascundă și chiar să mintă despre operațiile estetice.

”Acum, Loredana are un ten bine hidratat. Noi facem chestia asta cu un cocktail de acid hialuronic, care oferă o hidratare foarte bună a tenului. Este evident că a apelat la această procedură.

În al doilea rând, a făcut și foarte mult botox în cele trei zone standard de botox: frunte, coada ochilui și zona dintre sprâncene. Pielea ei este în prezent perfect întinsă. Dacă vă uitați un pic și la gâtul ei, și-a întins și pielea de acolo tot prin intermediul botoxului.

La nas, înainte ea avea probabil o deviație de sept, care îi dădea și o asimetrie. Probabil a suferit intervenții fie chirurgicale, fie nechirurgicale, cu acid hialuronic pentru a ajunge la rezultatul din prezent. Acum are un nas mai finuț, drept, mai micuț. Forma aceasta a nasului o întinerește.”

Loredana Groza minte când spune că nu a apelat la operații estetice. Chirurg estetician, Victor Topolog aduce argumente care o contrazic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *