sâmbătă, septembrie 23, 2023
Monden

(VIDEO) Anna Lesko s-a dat de rușine la show-ul ”La Măruță”! Cântăreața a trecut prin cele mai penibile momente din viața ei

Anna Lesko împlinește peste câteva zile 42 de ani și a fost invitată în cadrul emisiunii ”La Măruță”. În tipul show-ului prezentatorul a pregătit câteva surprize pentru artistă, dar nu s-a așteptat că vedeta va reacționa chiar așa. În acest articol veți putea vedea momentul penibil cu Anna Lesko.

Artista a fost chemată la emisiunea ”La Măruță” pentru a fi felicitată cu venirea zilei de naștere. A fost servită cu un tort și luată la întrebări de Cătălin Măruță. Mai apoi, cei din platou au pregătit o surpriză specială pentru Anna Lesko, dar aceasta nu a reacționat adecvat.

Momentele jenante dintre Anna Lesko și magicianul Robert Tudor

Astfel, surpriza pentru artistă a fost un moment de magie din partea Robert Tudor. Din păcate, aceasta nu a fost încântată de show-ul de magie și a reacționat foarte acut. A declarat, din start că nu crede în magie și nu vrea să participe în momentul de magie pregătit de Robert Tudor

“Nu cred în magie, nu cred în spectacolele acestea.” declară Anna Lesko

Magicianul a încercat să drege situația cu mai multe glume, dar se pare că artista nu se lăsa convinsă. Enervat de atitudinea cântăreței a spus că nici el nu este încântat de felul în care cântă artista și nici nu vrea să o audă. Toate aceste momente penibile le puteți vedea în video-ul de mai jos.

“Nu vreau să îmi cânte Anna Lesko nimic. Nu îmi place muzica ei, e de… . Aşa m-am simţit când ea s-a arătat nemulţumită de momentul meu de magie”, a declarat Robert Tudor.

Moderatorul emisiunii, Cătălin Măruță a încercat să corecteze situația cu mai multe glumiți și peste o perioadă i-a chemat să guste tortul pregătit pentru ziua de naștere a artistei. Peste doar câteva minute emisiunea a fost oprită de publicitate. Se pare că cei di platou au observat atmosfera negativă și au încetat difuzarea show-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *