marți, decembrie 5, 2023
Tehnologie

5 telefoane ieftine și bune în 2021. Cu siguranță își merită banii

Cele mai ieftine și bune telefoane în 2021 sunt cele care rulează pe sistemul de operare Android. Vestea bună, constă în faptul că în ziua de azi, chiar și telefoanele cu buget redus au specificații destul de bune. Dacă sunteți în căutarea unui astfel de telefon, la preț accesibil, puteți vedea lista de mai jos.

Huawei P Smart (2019)

Este unul dintre cele mai bune telefoane la preț accesibil și cu specificații premium. Are un design modern, la fel cum găsim și la cele mai scumpe smartphone-uri. Are un ecran de tip LCD cu o rezoluție excelenta, FHD+. Funcționează pe baza procesorului Kirin 710, în combinație cu 3 GB RAM și 64 GB memorie de stocare a datelor. Bateria este de 3.400 mAh, ceea ce înseamnă că o să vă ajungă cu siguranță pentru o zi întreagă și încă puțin. Prețul telefonului variază în funcție de magazinul de unde îl procurați, începând de la 700 RON.

5 telefoane ieftine și bune în 2021. Cu siguranță își merită banii

Telefoane ieftine și bune în 2021. Samsung Galaxy A10

Samsung Galaxy A10 este cel mai bun telefon ieftin, a companiei. Corpul este construit în întregime din plastic cu un finisaj lucios. Designul este modern, cu un ecran de 6.2 inch. Are o singură cameră foto pe spate de 13 MP, cu un bliț LED mai jos. Camera frontală având 5 MP. Rezoluția display-ului este de HD+ și este foarte luminos, având un ”afișaj adaptiv”. Prețul telefonului variază în funcție de magazinul de unde îl procurați, începând de la 570 RON.

5 telefoane ieftine și bune în 2021. Cu siguranță își merită banii

Moto G7

Este un monstru în capacitatea bateriei. Dacă un factor important pentru dvs. de procura un telefon este durata lungă de viață a bateriei, atunci cu siguranță, acest telefonul va fi primul pe listă. Are un acumulator cu o capacitate de 5.000 mAh, depășind toate celelalte smartphone-uri din această listă. Poate rezista 2 zile fără a fi nevoie de a-l încărca. Ecranul este de 6.2 inch, cu o rezoluție HD+. Camera din spate este de 12 MP, iar cea din față de 8 MP. Are procesor Qualcom 632 și memorie RAM de 4 GB. Prețul telefonului variază în funcție de magazinul de unde îl procurați, începând de la 830 RON.

5 telefoane ieftine și bune în 2021. Cu siguranță își merită banii

Telefoane ieftine și bune în 2021. Huawei Y5 2019

Cred că este cel mai ieftin telefon din această listă. În comparație cu versiunea anterioară Huawei Y5 2018, acesta a evoluat semnificativ. Are un design mai modern și cu un difuzor dedicat. Este echipat cu o cameră de 13 MP, care face fotografii destul de bune. Are 2 GB memorie RAM și 16 GB memorie internă, dintre care doar 10 vor fi disponibili pentru a stoca date. Este dotat cu un ecran de 5.7 inch, cu o rezoluție HD+, iar procesorul este Mediatek Helio A22. Prețul telefonului variază în funcție de magazinul de unde îl procurați, începând de la 420 RON.

5 telefoane ieftine și bune în 2021. Cu siguranță își merită banii

Realme 6

Cel mai scump telefon din această listă, dar și cel mai performant din toate punctele de vedere. Procesor fabricat pe baza procesului tehnologic de 12 nm, Mediatek Helio G90T, Ecran de 6.5 inch cu rezoluție FHD+ și cu rata de refresh 90 Hz. Este dotat cu 8 GB RAM și tocmai 128 GB pentru stocare de date. Este un telefon fenomenal la un preț avantajos. Prețul telefonului variază în funcție de magazinul de unde îl procurați, începând de la 850 RON.

5 telefoane ieftine și bune în 2021. Cu siguranță își merită banii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *