sâmbătă, septembrie 23, 2023
Lifestyle

6 metode pentru albirea dinților în mod rapid și eficient. În doar câteva zile vei avea un zâmbet de Hollywood

6 metode pentru albirea dinților. Fiecare din noi își dorește să aibă un zâmbet de Hollywood, iar uneori periajul simplu nu ajută. Dacă nu îți permiți să mergi la stomatolog pentru un tratament profesional, ar trebui să încerci trucurile de mai jos.

Urmând pașii de mai jos vei observa o schimbare în doar câteva zile. Aceste trucuri sunt deja testate și au o eficiență colosală în comparație cu pasta de dinți simplă.

Metode pentru albirea dinților

Bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu este un bun abraziv în acest caz. Trebuie doar de înmuiat ușor periuța și de frecat pe dinți. Această procedură trebuie de făcut nu mai des de o dată pe săptămână.

Suc de lămâie

Acidul citric din lămâie atacă smalțul, din acest motiv trebuie de folosit ocazional și foarte rapid. Adaugă sucul de lămâie în pasta de dinți. Astfel se elimină mai ușor petele de cafea sau nicotină de pe dinți.Metode pentru albirea dinților

Coajă de lămâie

Coaja de lămâie se aplică pe dinte și se lasă pe 5 minute, apoi se înlătura. Această procedură nu se recomandă mai des de 2 ori pe săptămână.

Ulei de măsline

Îmbibă periuța bine în ulei de măsline și freacă dinții cât mai mult timp. Pentru a obține rezultate, acest proces trebuie să dureze în mediu 7 minute.Metode pentru albirea dinților

Cărbune de lemn

Zdrobește cărbunele de lemn până se transformă în pudră și amestecă-l împreună cu pasta de dinți. Gura îți va fi neagră, dar se clătește ușor cu apă călduță.

Pastă de dinți de casă

Ai nevoie doar de trei ingrediente. Acestea sunt: 3 lingurițe de bicarbonat de sodiu, 2 lingurițe de ulei de cocos și 15 picături de ulei de mentă. Amestecă tot, până se transformă într-o pastă omogenă și păstreaz-o într-un recipient cu capac. Astfel de pastă nu doar albește dinții, dar și are o aromă plăcută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *