marți, decembrie 5, 2023
Monden

Andra Măruță din nou uimește! Ce mașină conduce și mai ales cât costă bolidul ales chiar de ea?

Andra Măruță se încadrează în toate topurile muzicale și în fiecare zi muncește la noi piese. Este o artistă cunoscută în România și se ferește de scandaluri. De data asta, cântăreața a decis să iasă în evidență cu mașina ei. Dacă vezi pe stradă această mașină nici nu poți presupune că la volanul ei stă o femeie.

Jurata emisiunii ”Românii au talent” vrea să se simtă ca o regină în propria mașină. Din acest motiv, a ales un model splendid, care îi poate oferi confortul și siguranța la volan. Este o femeia care știe foarte bine să stăpânească o mașină și, mai ales, se pricepe în modele.

Cum arată mașina condusă de Andra Măruță?

Prin urmare, o putem vedea pe Andra Măruță la volanul unui Volvo XC 90, model care costă destul de mulți bani. Vedeta a fost nevoită să plătească pe bolid aproximativ 63.000 de euro. O sumă colosală pentru un simplu român, dar pentru cântăreață acești bani nu înseamnă nimic, pentru că mașina trebuie să ofere siguranță.

Andra Măruță din nou uimește! Ce mașină conduce și mai ales cât costă bolidul ales chiar de ea?

Artista a publicat câteva fotografii cu achiziția ei și vrea să iasă în evidență cu acest bolid. Fanii au felicitat-o și au fost extrem de curioși dacă chiar vedeta a ales bolidul. Se pare că Andra se pricepe în mașini și a ales cel mai luxos model care există în România.

Numele real a Andrei este Alexandra Irina Măruță și este căsătorită cu Cătălin Măruță. Formează un cuplu de invidiat și au împreună doi copii. De asemenea, a devenit cunoscută tocmai în anul 2001 când avea doar 14 ani. A debutat în cadrul Romanian Top 100.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *