joi, noiembrie 30, 2023
Horoscop

Horoscop săptămânal 11-17 ianuarie 2020. Previziuni complete. Câteva zodii vor avea o perioadă foarte dură din punct de vedere financiar, iar altele se vor confrunta cu probleme în cuplu

Horoscop săptămânal. În această perioadă lucrurile merg mai greu pentru câțiva nativi, iar alții se for ciocni cu o mulțime de probleme în cuplu. Este foarte important ca câteva zodii să evite conflictele, pentru că pot pierde tot ce au chiar acum.

Astrologii vin cu previziuni complete despre horoscopul săptămânal 11-17 ianuarie 2020 și spun exact ce au pregătit poziția planetelor pentru fiecare nativ în parte.

Horoscop săptămânal 11-17 ianuarie 2020. Zodia Berbec

De la începutul săptămânii berbecii sunt puși pe glumă și au dispoziția necesare de a se implica în noi proiecte. Este destul de îndrăzneț când este vorba de o provocare. De asemenea, aceste zodii vor trece printr-un moment special din viața voastră și bucurați-va de tot ce vă oferă soarta. Este momentul potrivit să investiți în ideile voastre.

Horoscop săptămânal 11-17 ianuarie 2020. Zodia Taur

Taurii vor avea o săptămână grea și la lucru și în cuplu. Se pare că s-au adunat mai multe probleme care trebuie rapid rezolvate. Aveți suficiente argumente ca să convingeți oamenii din jur, dar nu vă grăbiți să faceți primul pas. Astrologii observă că poziția planetelor nu este deloc favorabilă pentru a investi bani. În schimb, aveți șanse să primiți mai mulți bani de la un om apropiat.

Horoscop săptămânal 11-17 ianuarie 2020. Zodia Gemeni

Vărsătorii vor suferi o tranziție periculoasă pentru ei. Astrologii vă recomandă să fiți mai calmi, deoarece sin caua emoțiilor nu reușiți să reacționați rapid. Încercați să evitați persoanele care vor să se certe cu voi. De asemenea, este posibil că la sfârșitul săptămânii să intervină un om care o să vă strice toate planurile.

Horoscop săptămânal 11-17 ianuarie 2020. Zodia Rac

Racii se apuc de analizat în săptămâna 11-17 ianuarie. Au mai multe dubii legate de o situație sau o persoană. În această perioadă o duceți mai rău cu sănătatea, dar încercați să nu vă pierdeți buna dispoziție. Acceptați dacă cineva vrea cu adevărat să vă ajute, deoarece nu în toate situațiile vă puteți descurca singur. Cereți ajutor!

Horoscop săptămânal 11-17 ianuarie 2020. Zodia Leu

Chiar de la începutul săptămânii leii vor avea parte de o conversație care îi va ajuta foarte mult în viitor. Sunt destul de haotici și lipsiți de echilibru, dar oamenii din jur vă ajută ca să depășiți mai repede o criză. Nu încercați să rezolvați singuri problemele care vin, pentru că sunt cu mult mai mari decât vă așteptați de la început. Evitați certurile!

Horoscop săptămânal 11-17 ianuarie 2020. Zodia Fecioară

Zodia fecioara este panicată pe tot parcursul săptămânii. Acest lucru se datorează problemelor de serviciu sau în cuplu. Nici pe plan financiar nu vă puteți lăuda cu mari reușite, dar astrologii menționează că la capitolul sănătate lucrurile stau mai bine. Ați scăpat de o afecțiune care vă dădea bătăi de cap.

Horoscop săptămânal 4-10 ianuarie 2021. Previziuni complete. Este o perioadă oribilă pentru trei zodii, iar încă doi nativi vor primi o palmă de la viață

Horoscop săptămânal 11-17 ianuarie 2020. Zodia Balanță

Balanța va avea mai multe succese la serviciu. Se pare că această perioadă este foarte favorabilă pentru voi. Mai mult, poziția planetelor vorbește despre faptul că la sfârșit de săptămână veți câștiga niște bani sau poate chiar un premiu. Acest câștig o să vă ofere siguranță în ziua de mâine.

Horoscop săptămânal 11-17 ianuarie 2020. Zodia Scorpion

Oamenii care s-au născut sub acest semn zodiacal vor avea parte de o săptămână romantică și plină de dragoste. Este perioada în care trebuie să fiți sinceri și să demonstrați că sunteți o persoană de încredere. La serviciu lucrurile merg în mod deosebit, dar este posibil să primiți mai mulți bani decât va-ți așteptați. Nu vă grăbiți să cheltuiți toți banii într-o zi!

Horoscop săptămânal 11-17 ianuarie 2020. Zodia Săgetător

Este momentul de a cuceri lumea cu carisma voastră. Nu vă lăsa bătuți și luptați în continuare pentru visul vostru. Este foarte important să nu dați mâinile în jos și să munciți la performanța voastră. Astrologii dezvălui că vă așteaptă o perioadă de glorie. Astfel, trebuie să fiți siguri și să demonstrați că meritați mai mult.

Horoscop săptămânal 11-17 ianuarie 2020. Zodia Capricorn

Poziția planetelor este foarte periculoasă pentru capricorni. Trebuie să aveți mare grijă când conduceți mașina sau când reparați ceva. Faceți tot cu mare grijă pentru că astrologii spun că puteți avea un accident. În această săptămână trebuie să aveți grijă de sănătatea voastră și chiar este foarte important să mâncați la timp.

Horoscop săptămânal 11-17 ianuarie 2020. Zodia Vărsător

Zodia vărsător are o dispoziție perfectă de a face cunoștință cu oamenii noi și a împărtăși idei. S-ar putea la final de săptămână să aveți o surpriză din partea familiei sau din partea persoanei iubite. Este o perioadă frumoasă pentru voi și nu vă grăbiți să refuzați la tot ce vă propun oamenii din jur.

Horoscop săptămânal 11-17 ianuarie 2020. Zodia Pești

La mijloc de săptămână peștii vor primi o propunere pe care nu o pot refuza. Este o perioadă favorabilă de a începe ceva nou și a descoperi lumea din jur. Cu toate că ați avut de suferit în trecut și mulți oamenii v-au dezamăgit, mai acordați o șansă și încercați o viață nou. Aveți grijă de banii voștri și nu îi irosiți pe lucruri inutile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *