joi, noiembrie 30, 2023
Actualitate

(VIDEO) Un bărbat care a încercat să violeze o femeie în mall a fost arestat. Caz șocant surprins de camerele de supraveghere din mall

Camerele de supraveghere au surprins un moment șocant chiar într-un mall din capitală. Un bărbat a încercat să violeze o doamnă în toaleta centrului comercial ”Drumul Taberei”, din sectorul 6. Femeia a suferit un incident dramatic și a rămas cu traumă psihologică.

Femeia în vârstă de 45 de ani, a mers la toaleta centrului comercial ”Drumul Taberei”, și acolo a fost prinsă de un bărbat care a încercat să o violeze. Din fericire, acestuia nu i-a reușit, pentru că femeia de serviciu a intervenit și a salvat victima. Din imagini putem vedea că femeia de serviciu cu mătura în mână, s-a luat după niște indivizi.

Camerele de supraveghere au mai surprins și momentele în care paznicii reușesc să intervină. Aceștia s-au apropiat imediat ce au auzi țipetele femeii de serviciu. Peste câteva minute, la fața locului a ajuns și poliția care l-au arestat preventiv, și acum analizează cazul.

Video preluat de la Digi24

Poliția din București a fost anunțată vineri, 8 ianuarie, ora 18:00, să intervină într-un caz întâmplat în mall din capitală. Au prezentat un comunicat unde au adus mai multe detalii despre situația ce a avut loc.

„Secția 22 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat a intrat în toaleta destinată femeilor, dintr-un complex comercial, din Sectorul 6,  unde a surprins o femeie în vârstă de 45 de ani și a încercat să întrețină relații sexuale cu aceasta”, relatează Poliția București.

Poliția a mai anunțat că individul se afla sub influența substanțelor interzise. În plus, mai este suspect de faptul că a furat câteva obiecte în urmă cu câteva zile, tot din același centru comercial unde a avut loc incidentul.

Suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar anterior nu a avut antecedente penale, potrivit informațiilor prezentate de Digi24.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *