miercuri, septembrie 27, 2023
Actualitate

Bătrân ignorat de medici și asistente medicale pe holurile spitalului din Corabia. Cum au fost sancționați medicii?

Pe internet au apărut imagini cu un bărbat îngenuncheat pe holul unui spital, care cerea ajutor. Acesta s-a prăbușit, iar nimeni nu i-a oferit ajutorul pe care îl cerea. Prin urmare, va fi efectuat un control la Spitalul din Corabia, județul Olt.

În imagini putem observa un bărbat în genunchi, care pare să aibă dureri. Video-ul mai prezintă cum pe lângă el, periodic, trec asistente și infirmiere, însă nu îl ajută. În schimb, acestea vin cu recomandarea de a sta pe scaun.

VIDEO Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! Video preluat de pe YouTube, de la Digi24HD.

Ce s-a întâmplat în video?

În dialogul din video putem auzi că bărbatul stă de trei ore în spital. Și în acest timp, nimeni nu i-a oferit ajutor. Până la final, bărbatului îi reușește să se ridice pe scaun, iar apoi i-a fost adus un scaun cu rotile.

Imediat după ce au apărut aceste secvențe video în rețea, Ministerul Sănătății, a trimis o echipă de control, pentru a efectua o vizită. Deocamdată, conducerea spitalului din Corabia, nu a venit cu nici o reacție.

Ce sancțiuni au fost aplicate?

După efectuarea controlului, au fost aplicate primele amenzi. În cazul bărbatului de la spitalul din Corabia care nu a primit ajutor, medicul de gardă și o asistentă medicală au fost amendați. Suma de 6.000 de lei este sancțiunea pentru medic și 3.000 de lei pentru asistenta medicală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *