joi, septembrie 28, 2023
Actualitate

Meteo. Vremea se răcește pe zi ce trece! Vin temperaturi negative în România. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în toată țara

ANM a prezentat prognoza meteo în România pentru următoarele două săptămâni. Astfel, începând cu 15 Ianuarie în toată țara vom avea parte de ger, vânt puternic și temperaturi negative, care vor ajunge și la minus -12 și -14 grade. După 20 Ianuarie vremea se va încălzi și va ajunge la temperaturi care vor oscila între zero grade.

Conform Mediafax ne vom aștepta la o vreme rece în urmărirea săptămână. Trebuie să ne îmbrăcăm mai gros ca să ne fie mai cald când ieșim afară.

Prognoza meteo pentru Banat și Crișana

În perioada 15 și 20 Ianuarie în Banat ne așteptăm la o vreme rece, cu temperaturi maxime de -6 și -4 grade. Iar cele minime vor scade până la -12 grade. De asemenea, în perioada menționata mai sus și în Crișana vom avea parte de o vreme friguroasă. În acesta regiune valorile maxime vor circula între -5 grade și cel minime vor cobora tocmai la -15 și -13 grade.

Prognoza meteo pentru Transilvania și Maramureș

Începând cu 15 Ianuarie și terminând cu 20 Ianuarie în Transilvania temperaturile vor cobora până la -18 și -10 grade. Dar pe parcursul zile vom avea temperaturii medii de -8 și -4 grade. Și în Maramureș vremea va fi foarte rece, pentru că temperaturile vor scădea sub -15 grade. Iar ziua vor oscila între -8.

Meteo. Cum va fi vremea de Revelion în toată România? Următorul an va fi întâlnit cu temperaturi mai deosebite

Prognoza meteo în Moldova și Dobrogea

Vremea va deveni foarte rece în Moldova și Dobrogea, iar temperaturile vor ajunge la minus. Astfel, în Moldova valorile maxime vor oscila între -8 și -4 grade, iar cele minime vor varia între -15 și -10 grade. Ce privește Dobrogea, vremea va fi un pic mai caldă și valorile maxime vor ajunge la -5 și -3 grade, iar cele minime vor cobora spre -10 grade.

Prognoza meteo pentru Oltenia și Muntenia

După 14 Ianuarie în Oltenia vremea se va răci accentuat, pentru că se așteaptă maxime negative în toată regiunea. Astfel, valorile medii vor oscila între -7 și -3 grade și cele minime vor scădea pe parcursul nopții spre -15 și -13 grade. Și în Muntenia vremea va fi foarte rece, întrucât ne vom aștepta la temperaturii medii de -7 și -4 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -14 și -10 grade.

Prognoza meteo la munte

În perioada 14 și 20 Ianuarie la minte vor oscila temperaturi medii între -12 și -10 grade, iar minimele vor cobora tocmai la -18 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *