marți, decembrie 5, 2023
Monden

Oana Roman recunoaște care este cel mai prost viciu din viața ei. Puți fani cunosc acest detaliu despre vedetă

Oana Roman este extrem de cunoscută în România și foarte mulți oameni sunt interesați de viața ei personală, dar și profesională. Trece printr-o etapă grea din viață, pentru că prin presă circulă idea că s-a despărțit de soțul ei, Marius Elisei. În acest timp, fanii au mai aflat încă ceva despre iubita vedetă, se pare că are un viciu de care nu poate să scăpa de câțiva ani.

Oana Roman trece printr-un moment dificil al vieții, deoarece s-a despărțit de soț și încă are un viciu, care îi aduce și problem de sănătate. Cu toate că este foarte cunoscută în showbiz-ul românesc, vedeta este supusă să îndure mai multe dificultăți.

Ce viciu are Oana Roman?

Femeia a recunoscut că nu poate scăpa de un viciu deja de câțiva ani. Are o slăbiciune care o însoțește cu anii. Și un fan a întrebat-o pe rețelele de socializare dacă fumează și Oana a răspuns tristă ”Din păcate, da”. Îi pare rău că nu poate renunța definitiv la fumat și acest viciu îi aduce problem de sănătate.

Oana Roman recunoaște care este cel mai prost viciu din viața ei. Puți fani cunosc acest detaliu despre vedetă

Fiica lui Petre Roman crede că a oferit prea mult pentru cei din jur și în anul 2021 este timpul să se dedice mai mult dezvoltării personale. Vrea să devină mai sigură și rezolve rapid problemele care vin în viața ei. Speră că noul an o va motiva să înceapă tot de la zero, chiar dacă este foarte greu.

Oana Roman se desparte de soțul ei, Marius Elisei și cuplul lor nu mai poate supraviețui împreună. Au dat vestea chiar de la început de an și se pare că sunt foarte hotărâți. Au împreună un copil, care va rămâne, evident, cu Oana. În schimb, afacerea care au început-o împreună cu fostul soț, va rămâne la Marius, deoarece pe acte așa a fost stabilit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *