joi, noiembrie 30, 2023
Actualitate

Bogdan Stanoevici a decedat din cauza COVID-19. De ce nu a respectat toate măsurile de protecție?

Bogdan Stanoevici a murit în urma infectării cu COVID-19. Presa a aflat ce a declarat în spațiul public înainte să se infecteze și de ce nu a respectat nici o metodă de protecție. Acum familia suferă o tragedie enormă și toți fanii sunt șocați după ce au aflat de acest anunț dramatic.

Bogdan Stanoevici a decedat după ce a fost internat la spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală. A fost diagnosticat cu COVID-19 și a luptat până la urmă cu acest virus. Din păcate, a pierdut bătălia și în presa a ajuns anunțul că artistul a murit.

Ce a făcut Bogdan Stanoevici înainte să fie infectat cu COVID-19?

Înainte să se îmbolnăvească refuza să poarte masca. Chiar în cadrul unei conferințe de presă în luna noiembrie 2020 a menționat că o să poarte mască doar în niște condiții speciale sau când va fi infectat. Actorul a citat ministrul Sănătații spunând că masca o poartă oamenii bolnavi, iar cei sănătoși nu o fac.

”Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment” spune Bogdan Stanoevici în luna noiembrie 2020.

Bogdan Stanoevici a decedat din cauza COVID-19. De ce nu a respectat toate măsurile de protecție?

De asemenea, în luna decembrie 2020, înainte de alegerile parlamentare, Bogdan Stanoevici a declarat că virusul care bântuie acum toată lumea este creat în laborator. Aceste idei au fost criticate dur de către oamenii și mulți l-au judecat.

Mai trebuie de menționat că în luna mai a anului trecut, actorul a făcut participat la un protest dedicat împotriva măsurilor sanitare impuse de autorități. La acest protest, artistul a evitat să poarte mască sau să păstreze distanță. A fost observat cum se îmbrățișa și se pupa cu cei prezenți la protest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *