joi, septembrie 28, 2023
Monden

Cu ce se ocupă Adela Popescu după ce a plecat de la ”Vorbește Lumea”? Lora, noua prezentatoare a murit de râs când a aflat

Adela Popescu a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară și a decis să plece de la cârma emisiunii ”Vorbește Lumea”. Acum, show-ul este prezentat de Lora și Cove, care au luat legătura cu Adela chiar din platou. Cu ce se ocupă fosta prezentatoare după ce a luat o pauză?

Adela Popescu a oferit o mare veste pentru toți fanii când a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară. Cu această ocazie a decis să își ia concediu și să plece într-o vacanță de vis. Dar înainte de asta, a trecut pe la medic ca să se asigure că sarcina merge bine.

„Am plecat la munte, dar nu înainte de a vedea ce face burtica. Totul e bine, e perfect”, a povestit Adela.

Cu ce se ocupă acum Adela Popescu după ce aplecat de la PRO TV?

În cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea” Lora, actuala prezentatoare a show-ului a luat legătura cu Adela Popescu. Au încercat să afle cu ce se ocupă după ce a plecat de la cârma emisiunii. Astfel, Lora și Cove au murit de râs alături de Adela, pentru că femeia avea o mare dispoziție de a vorbi.

”Sunt echipată cu mănuşi, şosete groase, căciulă, am de toate. E foarte frumos în vacanță! Mai greu e cu copiii, că sunt mici și trebuie să-i urci pe sanie, să-i dai jos, să-i așezi. Dar e frumos. Aerul e rece, e perfect”, a anunțat Adela, în direct la Pro TV.

Cu ce se ocupă Adela Popescu după ce a plecat de la ”Vorbește Lumea”? Lora, noua prezentatoare a murit de râs când a aflat cu ce se ocupă

A reuși să se dea și cu sania împreună cu cei doi băieți. Petrec niște zile minunate la minte și se distrează toți patru. În vacanță este și soțul ei, Radu Vâlcan, care este foarte fericit pentru venirea noului copil. Toți cinci au mers să petreacă zilele frumos la munte, în zona Moeciu.

Radu Vâlcan este pregătit să devină tată pentru a treia oară. A aflat de sarcină încă trei sau patru luni în urmă, dar nu au dorit să dezvălui secretul, pentru că trebuia să treacă mai mult timp ca să se asigure că copilul este sănătos și pregătit pentru venirea pe lume.

“Am aflat că vom deveni, din nou, părinţi cu aproximativ trei luni şi ceva în urmă, aproape patru luni. Noi ştiam, evident. Dar am aşteptat momentul oportun să dăm vestea. Am vrut să treacă de primul trimestru pentru a ne asigura că totul este în regulă.

Acum suntem fericiţi, îi simţim şi pe cei aproape nouă că împărtăşesc aceleaşi trăiri pe care le avem şi noi acum în momentele acestea”, a mărturisit Radu Vâlcan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *