marți, decembrie 5, 2023
Monden

Meghan Markle era mai bogată înainte să se căsătorească cu Prințul Harry. Câți bani de fapt primea vedeta?

Meghan Markle și Prințul Harry au renunțat să fie membri seniori ai Casei Regale Britanice și au ales un alt drum. Au optat pentru o viață liberă departe de ochii lumii. Mulți cred că femeia a a devenit cunoscută când a început să facă parte din familia regală, dar nu este așa. Vedeta era deja cunoscută și făcea bani grei în diferite proiecte.

Meghan Markle a devenit cunoscută datorită serialului „Suits”, produs de USA Network. Rolul pe care l-a jucat i-a adus 50.000 de dolari pentru fiecare episoade și asta ar însemna 450.000 de dolari pe an. De asemenea, a câștigat 187.000 de dolari pentru rolul din filmul „Remember me” și 171.000 de dolari pentru filmările  din „The Candidate”.

Averea deținută de Meghan Markle înainte să ajungă în familia regală

Prin urmare, potrivit KnowNetWorth.com, vedeta a obținut 153.000 de dolari pentru filmul „Girls Guide to Getting Down”. Banii au venit la ea nu doar din filmări în filme, dar și din reclamele pe care le făcea lunar. Astfel, într-un an Meghan Markle putea primi ușor 80.000 de dolari

Meghan Markle era mai bogată înainte să se căsătorească cu Prințul Harry. Câți bani de fapt primea vedeta înainte să facă parte din familia regală?

În acest fel, acestea sunt doar câteva proiecte care i-au adus venituri anuale, dar artista a mai jucat în numeroase filme celebre. Ne putem da seama că Meghan Markle era deja bogată înainte să-l cunoască pe Prințul Harry și când a început să facă parte din familia regală a fost nevoită să renunțe la toate filmările.

Conform mai multor surse actrița când a intrat în familia regală avea o avere de aproximativ 7 milioane de dolari. Dar acum suma a ajuns la 50 de milioane de dolari. Iste important de menționat că acești bani sunt în asociere cu veniturile Prințului Harry.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *