joi, noiembrie 30, 2023
Tehnologie

(VIDEO) Ubuntu a fost instalat pe iPhone 7. O nouă viață pentru device?

iPhone 7 a încetat să se producă din toamna anului 2019. Însă acest model până în prezent se laudă cu o popularitate mare. O echipă de entuziaști, amatori de sisteme de operare, la fel, nu au uitat de el. Astfel, Ubuntu a fost instalat pe iPhone 7, de către ei.

Un utilizator al popularei resurse de știri sociale Reddit, cu nickname-ul newhacker1746 s-a împărtășit cu succesul lui de a instala sistemul de operare bazat pe Linux – Ubuntu.

Ubuntu a fost instalat pe iPhone 7

Acest eveniment a devenit semnificativ și a provocat multe discuții în rândul persoanelor amatoare de Jailbreak. Procesul de instalare este destul de dificil și necesită multă răbdare. Însă, persoanei în cauză i-a reușit instalarea și lansarea Ubuntu 20.02 (arm64), pe iPhone 7.

Pentru a veni cu dovezi, acesta a publicat un video pe resursa YouTube. A folosit instrumentul pentru jailbreak ”checkra1n”, care utilizează verificarea vulnerabilităților hardware necorespunzătoare ”checkm8”.

Acum un an, în februarie 2020, a fost instalat și sistemul de operare Android, tot pe iPhone 7. Acesta, se instalează mai simplu, dar nu are rost, pentru că frânează chiar în cele mai simple task-uri. Mai jos atașez câteva imagini cu Android 10 pe iPhone 7.

Ubuntu a fost instalat pe iPhone 7. O nouă viață pentru device?
Sursa: YouTube Channel – Wylsacom
Ubuntu a fost instalat pe iPhone 7. O nouă viață pentru device?
Sursa: YouTube Channel – Wylsacom

iPhone 7 a fost lansat oficial în toamna anului 2016. Conform statisticilor, acesta rămâne a fi unul dintre cele mai populare smartphone-uri din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *