joi, noiembrie 30, 2023
Monden

(FOTO) Ce mașină conduce Andreea Bălan? Vedeta deține mașina pe care i-a dat-o în dar fostului soț

Andreea Bălan este populară ca niciodată, se poate lăuda cu o viață super frumoasă. Are parte de o celebritate de invidiat și în showbiz-ul românesc numele ei are o mare valoare. Din acest motiv, își poate permite o mașină scumpă care este potrivită cu statutul ei.

Presa a făcut mai multe cercetări și a aflat ce mașină conduce Andreea Bălan. Mai mult, paparaziile au surpins-o în timp ce conducea bolidul. Astfel, nu este nici o îndoială că mașina este a ei. Știe să conducă bolidul perfect și se descurcă cu orice dificultate în trafic.

Cum arată mașina pe care o conduce acum Andreea Bălan?

Artista a optat pentru un Range Rover alb. Este o mașină voluminoasă și nu toate femeile au curajul să o conducă. Peste o perioadă s-a descoperit că de la început acest bolid nici nu era a ei, pentru că Andreea Bălan i-a făcut un cadou fostului soț în timp ce aveau relații bune.

Se pare că artista acum conduce mașina pe care trebuia să o conducă George Burcea, dar după acte toate bunurile înainte de căsătorie revin fiecăruia dintre foștii soți. Iar mașina în acte aparținea Andreei Bălan cu toate că era cadou pentru soț.

”În presă a apărut că eu vreau să mă răzbun, să îi iau și vila și mașina. Nu există așa ceva, sunt invenții. Pentru că noi de la început am semnat un contract de separare de bunuri și fiecare pleacă cu ceea ce a venit. Și evident că mașina și casa erau de înainte de relație, deci nu am ce să îi iau. Mi-a înapoiat și mașina, atunci când a rămas fără carnet,  pe care i-am făcut-o cadou” a menționat Andreea Bălan.

(FOTO) Ce mașină conduce Andreea Bălan? Vedeta deține mașina pe care i-a dat-o în dar fostului soț

Cântăreața mereu se gândea la viitor și înainte să se căsătorească cu George Burcea a semnat câteva acte, care demonstrează că bunurile sunt separate. Astfel, pe parcursul vieții a cumpărat două case, mașinii și în continuare muncește ca să le oferi fiicelor o viață mai bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *