sâmbătă, septembrie 23, 2023
Monden

Imagine rară cu Antonia când era doar o fetiță. Fanii nu o recunosc în această fotografie

Antonia este una din cele mai cunoscute artiste din România, iar fanii o admiră pentru vocea impresionantă și felul ei de a fi. Când apare vedeta pe scenă toată lumea este uimită când de bine cântă. Foarte puți urmăritorii au văzut o fotografie rară din copilăria Antoniei.

Antonia se poate lăuda cu o carieră de succes în lumea muzicii și a acumulat o armată de fani pe pagina sa de Instagram. Acum, primește bani frumoși din talentul ei și își poate permite o viață de vis. Presa a găsit o imagine rară cu Antonia când era doar o fetiță mica și se pare că era zâmbăreață încă din copilărie.

Fotografia rară cu Antonia când era doar un copil

Cum puteți observa cântăreața nu și-a păstrat doar zâmbetul din copilărie, dar și atitudinea jucăușă. Este foarte drăgălașă și simpatică în fotografia din partea stângă. Dar imaginea din partea dreaptă arată că este matură, dar undeva în sufletul ei copilăria încă mai este prezentă.

Imagine rară cu Antonia când era doar o fetiță. Fanii nu o recunosc în această fotografie

Acum este un artist împlinit, dar și o femeie fericită, pentru că are un soț, care o iubește și trei copii. Cu toate că a adus pe lume trei copilași arată extraordinar și în fiecare fotografie demonstrează că poate feminină și diferită. Împreună cu Alex Velea formează un cuplu de câțiva ani și cei doi au doi copii, Dominic, care are 5 ani și Akim de 3 anișori.

Antonia și familia ei

Fetița Maya are un alt tată, care se numește Vincenzo Castellano. Cu acest bărbat a fost căsătorit timp de doi ani și au avut o relație problematică. Divorțul s-a încheiat tocmai peste șapte ani de la despărțire, iar Maya a rămas cu tatăl ei. În așa fel, Antonia poate să o viziteze când vrea, iar la o altă nuntă nu se gândește.

”Am încheiat divorțul. În ceea ce privește nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc. Îmi doresc să fim bine, fericiți, să ne păstrăm spiritul optimist, să ne bucurăm de familia noastră. Și, bineînțeles, să lansăm muzică.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *