sâmbătă, septembrie 23, 2023
Actualitate

ÎPS Casian vine cu un mesaj clar pentru toți creștinii despre vaccin. Ce crede despre vaccinarea românilor? “Nu am auzit medic să se vaccineze cu moarte”

Arhiepiscopiei Dunării de Jos, ÎPS Casian Crăciun vine cu o postare despre COVID-19. A surprins toți români cu declarațiile sale într-o filmare postat pe pagina lui de Facebook. Video-ul a fost distribuit masiv de o mulțime de oamenii, care îi ascultă cuvântul.

ÎPS Casian mărturisește că nu crede că vaccinul ne afectează sănătatea și are o compoziție chimică dubioasă. Este mai important să ne gândim la sufletul nostru și să ne rugam lui Dumnezeu. Mai adaugă că medicii au studiat ani la rând corpul omenesc și știu ce e mai bine pentru noi

„Lăsaţi, fraţilor, interpretările, compoziţiile chimice ale vaccinului, că tot e la modă văd, şi ocupaţi-vă de compoziţia duhovnicească a omului. Lăsaţi medicii să ne spună, că ei au studiat 6, 10, 20, 50 de ani trupul omenesc. Ştiu mai bine medicii ce este vaccinul.” povestește ÎPS Casian, arhiepiscopul Dunării de Jos.

ÎPS Casian vine cu un mesaj clar pentru toți creștini

De asemenea, arhiepiscopul Dunării de Jos este convins că dacă medicii se vaccinează, atunci fac asta pentru că au încredere în vaccinul pe care îl administrează. Astfel, nu exista medic care se va vaccina cu “moarte”.

“Şi de vreme ce ei se vaccinează, nu am auzit medic să se vaccineze cu moarte. Nu am auzit medic care să scoată moarte. Medicul e făcut să scoată viaţă, preotul e făcut  viaţă veşnică din noi. Acesta este Iisus Hristos, care nu ne lasă să murim în această pandemie. Şi le-a dat înţelepciune medicilor şi oamenilor să ieşim cât mai repede din izolare”, mărturisește  ÎPS Casian, arhiepiscopul Dunării de Jos.

ÎPS Casian vine cu un mesaj clar despre vaccin pentru toți creștini. Ce crede despre vaccinarea oamenilor? “Nu am auzit medic să se vaccineze cu moarte”

ÎPS Casian este sigur că doar vaccinul ne va ajuta să trecem peste pandemie și să revenim la viața normală. În filmulețul lui a povestit și despre copii din casele primare, care învață online. Este o perioada grea pentru ei și accesul la studii devine tot mai dificil.

”Să vină copiii din nou, să ia creionul în mână, cum să scrie online un copil în clasa întâi, cum să scrie o scrisoare?  Iată de ce eforturile tuturor, ale profesorilor, ale părinţilor, ale copiilor, sunt acelea să ne încărcăm cu energie pozitivă şi nu negativă”, a spus ÎPS Casian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *