sâmbătă, septembrie 23, 2023
Monden

Meghan Markle și Prințul Harry au refuzat la rețelele de socializare, care au milioane de abonați. Care este motivul real?

Meghan Markle și Prințul Harry au renunțat definitiv la mai multe rețele de socializare. Nu au de gând să se reîntoarcă în mediul online și motivul este unul temeinic. Fanii sunt dezamăgiți de atitudinea lor.

O bună parte din fani nu înțeleg de ce cei doi au luat decizia de a renunța la rețelele de socializare. Aceste platforme îi ajută să țină o legătură cu oamenii care îi iubesc și îi apreciază. Se pare că această decizie este una finală și nu se mai știe dacă o să se întoarcă în mediul online.

De ce nu mai postează nimic Meghan și Harry pe rețelele de socializare?

Meghan Markle și Prințul Harry au luat această decizie importantă, pentru a se concentra asupra vieții în SUA, informează The Guardian. De asemenea, au fost afectați de ura care a fost aruncată pe rețelele de socializare de oamenii care nu-i simpatizează.

Meghan și Harry au un cont de Instagram , care a adunat 10 milioane de urmăritori. Toți așteaptă informații despre viața lor, dar nimic nu se întâmplă de câteva luni. După ce au renunțat la la rangul de membri „seniori” ai familiei regale, nu au mai fost văzuți pe rețelele de socializare.

Meghan Markle și Prințul Harry au refuzat la rețelele de socializare, care au milioane de abonați. Care este motivul real?

Prin urmare, contul principal de Instagram @sussexroyal, nu a mai fost actualizat cu postări noi din martie 2020. Fanii sunt disperați și unica lor sursă de a vedea măcar ceva despre viața celor doi în SUA este presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *