marți, decembrie 5, 2023
Monden

Toți au rămas fără cuvinte când au văzut câți bani câștigă Smiley din muzică. Informații noi despre veniturile anuale ale artistului

Câți bani câștigă Smiley? Smiley a devenit cunoscut 20 de ani în urmă când făcea parte din trupa ”Simplu”. Cu toate că scoteau hit-uri după hit-uri artiștii au decis să o ia pe drumuri diferite. Astfel, Smiley a reușit și singur să ajungă la un succes real și să scoată piese care cuceresc inimile românilor.

Cântărețul are o carieră de succes și a început să facă bani din muzică. Chiar dacă de la început muzica era doar o pasiune. Acum pentru un concert live de 40 de minute, artistul cere nu mai puțin de 5000 de euro. Mai mult are diferite contracte cu televiziuni. Astfel, îl putem vedea în calitatea de prezentator la show-ul “Dansez pentru tine”, iar pe deasupra este și jurat în emisiunea “Vocea României”.

Câți bani câștigă Smiley din muzică, anual?

Mai trebuie de menționat că în noaptea de Revelion sau la sărbători speciale, vedeta cere o sumă mai mare pentru un concert live. Cu mult mai mare, decât cea menționată mai sus. Vorbim de o sumă de aproximativ 25.000 și 30.000 euro.

De asemenea, mai putem observa că în declarația de pe Ministerul Finanțelor, în anul 2018, cifra de afaceri ajunge la 9.350 522 lei. Acești bani vin din participarea la concerte și din casa de producție Hahaha Production. Aici scoate vedete pe bandă rulată.

 

Toți au rămas fără cuvinte când au văzut câți bani câștigă Smiley din muzică. Informații noi despre veniturile anuale ale artistului

Se mai poate lăuda și cu un canal de YouTube, care îi aduce un venit lunar. Astfel, după mai multe calcule iubitul Ginei Pistol are venituri anuale de aproximativ 2,6 milioane de euro. Această sumă îl permite să se numească unul din cei mai bogați artiști din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *