Toți bărbații din viața Adelei Popescu. Cu cine s-a iubit înainte să-l întâlnească pe Radu Vâlcan?

Toți bărbații din viața Adelei Popescu. Adela Popescu este cunoscută datorită show-ului ”Vorbește lumea” și a avut o lungă carieră în lumea televiziunii. Acum este o femei fericită și împlinită alături de soțul ei, Radu Vâlcan. Cuplul au doi copii și așteaptă încă un bebeluș în viața lor.

Adela Popescu a dat o mare veste când a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară. Vrea să aducă pe lume un copil sănătos și plin de viață. La moment are o viață de vis și a avut parte chiar de la început de an de o super vacanță la munte alături de familie.

Toți bărbații din viața Adelei Popescu. A format un cuplu cu Dan Bordeianu din telenovela „Numai iubirea”

În trecut, prezentatoarea a avut două iubiri, de care, presa bineînțeles a aflat. Poate moderatoarea își dorește să scape de acest trecut, dar din păcate, nu-l poți șterge din viață. Astfel, este cunoscută că a avut o relație cu Dan Bordeianu și vedeta avea doar 18 ani. Bărbatul era mai în vârstă cu tocmai 20 de ani și s-a iubit cu el, nu doar în telenovela „Numai iubirea”, dar și în viața reală.

Toți bărbații din viața Adelei Popescu. Cu cine s-a iubit înainte să-l întâlnească pe Radu Vâlcan

A fost văzută timp de trei ani alături de omul de afaceri Marius Kalmare

Au petrecut doi ani de vis împreună, dar peste o perioadă gelozia Adelei a dărmat cuplul. Astfel, peste o perioadă a găsit un alt bărbat, în care s-a îndrăgostit nebunește. Este vorba de omul de afaceri Marius Kalmare. Cei doi au format un cuplu timp de trei ani și jumătate.

Toți bărbații din viața Adelei Popescu. Cu cine s-a iubit înainte să-l întâlnească pe Radu Vâlcan

Au avut parte de o relație fierbinte și plină de dragoste. Toată lumea se aștepta să-și ducă relația la un nou nivel, dar cei doi au decis în final să se desparte și să plece pe drumuri diferite. Astfel, prezentatoarea i-a dat cheile de la mașina luxoasă pe care a primit-o în dar de la Marius Kalmare și a plecat. Adela Popescu spune că bărbatul nu a fost suficient de implicat în relația lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *