joi, noiembrie 30, 2023
Lifestyle

Detoxifierea ficatului. Dr. Josh Axe explică modul natural de a face acest lucru

Detoxifierea ficatului. Starea de sănătate a fiecărei persoane în parte, depinde de cât de bine corpul purifică și elimină toxinele. Dr. Josh Axe a explicat cum să detoxifici ficatul, în mod natural. Pentru că mulți oameni au nevoie de o detoxifiere gravă, astfel sfaturile de mai jos vor fi extrem de utile pentru o bună parte din oameni.

Consumă sucuri naturale de legume

Pentru a curăța ficatul este nevoie de mâncat o mulțime de legume crude. Însă acest lucru e cam imposibil. Astfel, se recomandă de combinat o varietatea de legume crude, ca să obții din ele suc proaspăt. Deși, unele legume nu prea sunt preferate de noi, în combinație cu altele mai bune, poți obține un suc demențial de gustos.

Cel mai bine este de utilizat următoarele legume: varza, conopida, broccoli, castraveți, sfecla roșie și morcovi. Nu doar că favorizează detoxifierea, ci au și proprietatea de a reduce aciditatea din corp. Pentru un gust mai bun, puteți adăuga și fructe.

Detoxifierea ficatului. Consumă alimente bogate în potasiu

Medicii recomandă, în mediu, 4.700 mg de potasiu pe zi. Potasiul nu doar ajută la curățarea ficatului, dar este benefic și  pentru scăderea nivelului de colesterol în sânge. Acest mineral se regăsește într-o cantitate mai mare în fasole, cartofi dulci, spanac și banane.Detoxifierea ficatului. Nu consumați alimente toxice

În această categorie se clasează produsele procesate și ultraprocesate. Uleiurile hidrogenate, mezelurile și zahărul rafinat sunt toxice pentru organismul nostru. Acestea conțin o cantitate mare de grăsimi săturate (nesănătoase), care pot provoca maladii ale inimii, ficatului și a sistemului digestiv. Experții recomandă insistent de a limita consumul produselor ambalate din comerț.

Consumați mai mult usturoi

Încercați să adăugați mai des usturoiul în bucatele ce le preparați. El are o sumedenie de beneficii pe care nu toată lumea le cunoaște. Are un conținut ridicat de alcaline și substanțe active, ce va stimula ficatul în activitatea sa. Astfel, îi va permite să curețe mai bine sângele și să scape de toxine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *