(FOTO) Cum arată Delia Matache fără make-up? Fanii au rămas uimiți după ce au văzut imaginea publicată chiar de ea

Cum arată Delia Matache fără make-up? Delia Matache mereu avea apariții fantastice pe scenă sau în calitate de jurată la ”iUmor”. Se consider o femei frumoasă și un artist împlinit. În continuare lucrează la cariera muzicală și se laudă cu un real succes.

Vedeta a reușit să uimească cu o fotografie pe rețelele de socializare unde apare fără nici un strop de machiaj. Multe femei o pot invidia pentru tenul curat și strălucitor. La vârsta de 38 de ani se laudă și cu un corp bombă care poate cuceri orice inimă de bărbat.

Poate cuceri orice bărbat, dar e femeie măritată. Este împreună cu Răzvan Munteanu din anul 2012 și formează un cuplu frumos în România. Se iubesc foarte mult și își construiesc relație în fiecare zi. Cei doi nu doar se iubesc, dar și lucrează împreună, pentru că Răzvan este manager-ul Deliei.

Cum arată Delia Matache fără make-up?

Prin urmare, puteți observa cu atenție fața artistei fără urmă de make-up luminată de razele solare, prezintă cei de la kissfm.ro. Se pare că în această imagine a fost într-o vacanță și nu a vrut să-și încarce tenul cu machiaj. Duce un stil de viață destul de nebun, pentru că are o mulțime de concerte, unde trebuie machiată intens.

(FOTO) Cum arată Delia Matache fără make-up? Fanii au rămas uimiți după ce au văzut imaginea publicată chiar de ea

Fanii sunt fericiți că Delia are curajul să-și arate fața naturală și nu insistă prea mult cu aplicații care corectează trăsăturile feței. De asemenea, cântăreața a mai povestit că vrea să aibă un copil, dar din mai multe motive nu poate face acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *