luni, decembrie 4, 2023
Monden

INNA a investit în afaceri o sumă imensă de bani. Detalii neștiute despre situația ei financiară

INNA a investit în afaceri. INNA are o mulțime de fani care așteaptă lunar noi piese și sunt gata să o asculte veșnic. Datorită muncii și talentului a reușit să ajungă cel mai cunoscut și bogat artist din România. La capitolul financiar stă foarte bine. Mai mult, recent a investit într-o afacere. Despre ce este vorba?

Artist ape lângă crearea muzicii, mai este implicate într-un business de succes. Astfel, a oferit mai multe detalii în cadrul unui interviu oferit pentru revista VIVA. Povestește că a investit o sumă frumoasă e bani în Casa de Discuri Global Records, unde colaborează cu managerul ei, Ștefan Lucian.

INNA a investit în afaceri

De asemenea, a mai fost întrebată dacă se consider o femeie bogat. Cântăreața nu s-a jenat să răspundă că se mândrește că este o femei ce poate să-și permit tot ce își dorește. Poate face acest lucru, întrucât a muncit pentru acești banii.

„Nu mă consider o femeie bogată, mă consider o femeie care își permite să trăiască așa cum își dorește.” a menționat INNA

(FOTO) Cum arată INNA fără niciun strop de machiaj pe față? Câte operații estetice a făcut până la vârsta de 33 de ani?

Vedeta are o viață frumoasă și îți pare că nu se confruntă cu nici o dificultate. Dar nu este chiar așa, pentru că a avut momente în care a vrut să renunțe la muzică. Din fericire, a avut alături oamenii care au susținut-o și au convins-o că locul ei este pe scenă.

„Îmi venea să renunț adesea. Dar am avut alături oameni care au crezut în mine și m-au susținut, și mi-au dat încredere că se poate și că locul meu este pe scenă și să aduc fericire în viețile oamenilor, cum îmi place mie să spun”, a povestit INNA.

Cântăreața are 34 de ani și nu se gândește să devină mama. Acum vrea să se ocupe de cariera ei și să se dezvolte în continuare în lumea muzicii. Lucrează zi de zi ca să-și mențină popularitatea. Este cunoscută datorită talentului și nu a fost văzută prin diferite scandaluri provocatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *